5 érv a gél lakkozás mellett

Női tippek Szépségápolás

Ahány oldalon böngészünk, annyi véleményt találunk a gél lakozással kapcsolatban. Sokan ódákat zengnek róla, míg mások bírálják tartósságát.

Csapatunk most hat érvet hozott a gél lakkozás mellett, evvel is megnyugtatva azokat, akik ezt a manikűrözési formát részesítik előnyben. 

Az ápolt kéz rendkívül fontos, most pedig a nyár közeledtével még nagyobb hangsúlyhoz jut.

A bulikban, strandokon, egyéb összejöveteleken az első, ami szemet szúrhat az a szépen lakkozott, ragyogó fényű és színű köröm. Mi lányok ugyanis imádunk tündökölni, ebben pedig hatalmas segítségünkre lehetnek a Diamond Nails által kínált gél lakkok, ugyanis amellett, hogy gyorsan elkészíthetőek, rendkívül tartósak is.

De lássuk az érveket, melyek a gél lakkozás mellett szólnak. 

Gyors 

Az első és talán mindenek felett álló érv, hogy gél lakk bizony pikk-pakk elkészíthető. Bár ez körmös függő is, de alapesetben egy gél lakk felvitele kb. 30-40 percet vesz igénybe. Így, ha kevés időd van, de az esti buliban már vadiúj, ápolt körmökkel szeretnék megjelenni, akkor ezt bizony egyértelműen neked találták ki. Ráadásul a DN gél lakkjai tökéletes fedés biztosítanak – akár három héten át – illetve az UV lámpa alatt szépen megkötnek. Neked nincs egyéb dolgod, mint kiválasztani a hozzád leginkább passzoló színt vagy árnyalatot és bezsebelni a bókokat. 

Vékony 

A gél lakkok hatalmas előnye, hogy akár már egy rétegben is kiválóan fednek, így az alap és fedőréteggel együtt is vékony viseletet biztosítanak. Persze a világosabb árnyalatok esetében előfordulhat, hogy két rétegben is fel kell kenni, ám ebben az esetben sem kell aggódnod, hiszen még így nagyon kényelmes és vékony lesz, abszolút nem zavarva a napi teendőid során. Ha problémáid akadtak a műkörmökkel kapcsolatban, de a két naponta lepattogó lakkokból is eleged van, akkor a gél lakkozás a te asztalod. A DN lakkjai kiválóan ötvözik a színes zselék tartósságát a lakkozás egyszerűségével, így biztos, hogy neked is minden igényedet kielégítik majd. 

 

Tartós 

Jöhet mosogatás, takarítás, főzés, a gél lakk akkor is minimum három hétig kitart. Nem kell félned a lepattogástól, nem úgy, mint a sima körömlakkok esetében.

Nincs sérülés, sem pedig karcolódás, nem kell kínosan ügyelned a mozdulataidra. Kopásállóságának köszönhetően több hétig, levegősödés nélkül marad körmeiden a kedvenc színed. Ami pedig biztosan örömhír, hogy nem kell az újralakkozással bíbelődnöd, hiszen a gél lakk a körömlakkoknál jóval tartósabb. 

Erősít 

Bár ezzel kapcsolatban számos tévhit kering a neten, ám fontos, hogy tudd: a gél lakk kiváló megoldás, ha körmeid vékonyak, repedezésre, töredezésre hajlamosak. Ugyanis nem károsítják a körmöd, sőt amíg a színek tökéletesen mutatnak körmeiden, addig alatta növekszik, folyamatosan erősödik a saját körmöd is. Így bátran ajánljuk, ha szeretnéd körmeidet megerősíteni. Kösd össze a kellemest a hasznossal, pompázz a legcsodásabb színekben, miközben körmeid új életre kélnek. 

Minden színben 

Most már Te is úgy gondolod ugye, hogy a gél lakkozás szuper kitűnő dolog? Ha igen, akkor nincs is más dolgod, mint kiválasztani a hozzád leginkább passzoló nyári slágerszínt, mellyel tutira a strandok koronázatlan királynője leszel. Legyen akár feltűnő, akár vadító neon, cuki fagyi szín vagy egy természetesebb visszafogottabb árnyalat. A lényeg, hogy Te kényelmesen érezd magad és tudd viselni. Hajrá gél lakkozásra fel! 

About The Author