5 tuti tipp, hogy garantáltan jól induljon a reggel

Női tippek

Szinte tuti, hogy te is szeretnéd ellesni azoknak az embereknek a trükkjeit, akiknek minden reggelük gyakorlatilag kivétel nélkül jól indul és egy új nap boldog reményében kelnek ki az ágyukból. Te azonban éppen ahogy sikerül kikászálódnod csak azt érzed, hogy a szervezeted kávé után ordít? Gyűlölöd a hétfőket és teljesen úgy érzed a pozitív életszeméletet nem is neked találták ki? Nyugi, nincs veled semmi baj csak egy kicsit fel kell pörögnöd, éppen ezért most hoztunk neked öt tuti tippet, amikkel garantáltan jól indul majd a te reggeled is.

 

A zene az kell!

Az emberek nagy általánosságban oda vannak a zenéért, hiszen köztudottan hangulatjavító hatással bír. Most szinte biztos, hogy a te fejedben is elkezdtek pörögni a kedvenc dalaid, amikről tudod, hogy felvidítanak. Ha mindenképpen szeretnéd jól indítani a reggeled, akkor készíts a kedvenc nótáidból egy lejátszási listát, amit hallgathatsz készülődés közben vagy éppen munkába menet. Hidd el, a siker garantált!

 

Tervezz kicsit előre!

Persze az nagyon fontos, hogy tudj spontán lenni, de ugyanilyen fontos az is, hogy jól átlátható és tervezhető legyen a napod. Ahhoz, hogy sikeresen zárj ugyanis egy napot, nem árt, ha előre megtervezed azt, vagy legalábbis előző este lefekvés előtt listázod a másnapi teendőidet, így garantáltan nem csúszol majd meg. Ha rengeteg a munkád vagy határidős feladatod érdemes lehet naptárt vezetned a teendőidről, így ugyanis biztosan nem felejtesz majd el semmit sem. Gondold végig mit is kellene elintézned és meglátod sokkal könnyebben fog majd menni, ha pontosan tudod mibe is fogj bele. Ráadásul ezzel trükkel rengeteg időt spórolhatsz meg magadnak.

 

Mozogj!

A tervezésnek hála valószínűleg felszabadult némi időd, amit bátran fordíthatsz jótékony dolgokra, példának okán mozgásra. Csakúgy mint a zenének a sportnak is hangulatfokozó hatása van, hiszen endorfint szabadít fel a testben. Persze nem azt mondjuk, hogy indíts minden reggel valami durva izzasztó tornával, de akár jógázhatsz vagy futhatsz, biciklizhetsz is. A lényeg, hogy jobb kedved legyen tőle és élvezettel végezd a tevékenységet.

 

Reggelizz!

Reggelizz úgy, mint egy király! És ez milyen igaz! A reggeli fontossága elvitathatatlan, hiszen ez az étkezés, ami gyakorlatilag meghatározza az egész napodat. Ha éhesen mész munkába, akkor valószínű, hogy túl eszed magad és még azok a fránya plusz kilók felszaladnak rád. Éppen ezért válassz reggeli gyanánt inkább valami tápláló, fehérjében gazdag fogást, ami eltelít és hosszú időre feltölt energiával. Fogyassz reggelente rostban gazdag ételeket és szinte biztos, hogy sokkalta energikusabb leszel egész nap és az is biztos, hogy simán kibírod ebédig anélkül, hogy nassolnál valamit.

About The Author