az elérhető luxus: a szatén

? Az elérhető luxus: a szatén

Ajándék ötletek Életmód, egészség

A luxus azt jelenti, hogy minőségben a legmagasabb kategória felé törekszünk, és élvezzük annak minden jótékony hatását. Érdekes kérdés, hogy az ágyneműk luxus kategóriájában vajon milyen anyagok, ágyneműk szerepelhetnek? És milyen minőségi követelményeknek kell megfelelniük? Mit adnak nekünk a luxus termékek, ami feledhetetlenné és nagyon értékessé teszi őket?

Az egyik luxus ágynemű huzat anyag, a szatén. Nézzük, mit ad nekünk, amiért ennyire értékes.

Luxus a hálószobában

 

A luxus szó azt sugallja, hogy valami, ami szép és minőségi, de akár gyengébb kategóriában is megfelelő és megtalálható, ám valamilyen oknál fogva nekünk a luxus kategóriába sorolt kell. Egyfajta fölösleges rongyrázásra utal. A luxus olyasmi, ami nem érhető el akárki számára. Igaz?

Szerencsre az ágyneműk esetében erről nincs szó. A luxus azt jelenti, hogy magas minőségű termékről van szó, elérhető áron. Ez esetben a luxus azt jelenti, hogy figyelünk a minőségre. Tudatosan választjuk a luxus terméket, mert az javít az alvásunk, és tágabb összefüggéseiben az életünk minőségén.

Szatén, az elérhető luxus

 

Annak az elérhetősége, hogy a minőségi és szép ágyneműben tölthessük az éjszakáinkat, nem szabad a luxus kategóriába esnie. Ezért született meg a szatén ágyneműhuzat.

Az alapja pamut, ami teljes mértékben természetes anyag, ami kellemessé teszi a benne alvást, a bőrnek finom érzés hozzásimulni. A pamut remekül szellőzik, ha szükséges, akkor melegít, ha kell, akkor pedig felszívja az izzadtságot.

A luxus kategóriában pedig a pamut ágyneműhuzat legfinomabb formáját találhatjuk meg, a szinte selymes, pamutszatén ágyneműhuzatot, mely sokféle színben kínál szépséget és minőséget a számunkra.

Luxus ágyneműhuzat pároknak

 

Az ember úgy van kódolva, hogy önmagának nagyon ritkán választ luxus terméket, de a gyermekének és a párjának megteszi. Ezért exkluzív ágyneműhuzatokat válogattunk össze kétszemélyes ágyneműhuzat csomagokban. Az elegáns és visszafogott tört fehértől kezdve, a vagány türkiz színig, széles színválasztékban.

Osszuk meg a luxus érzését és minőségét a párunkkal is, legyen ez az életmódunk része. Használjuk fel a pamutszatén kispárnákat, kispárna huzatokat arra, hogy a minőség és a változatos színek a hálószoba és a nappali hangulatát is elvarázsolják.

A minőségi, luxus szatén ágyneműhuzat jellemzője, hogy természetes anyagból készült, ami optimálisan szellőzik, a nyugodt alváshoz megfelelő hőháztartást biztosít, és finom érzés a bőrünknek belebújni. Ráadásul, a pamutszatén kispárna huzatok segítenek hangulatossá varázsolni a hálószobát és akár a nappalit is.

About The Author