Csak pozitívan

Női tippek
Gyakran hasonlítod magad másokhoz? Úgy érzed a többieknek minden sikerül, a te sikereid pedig elmaradnak?

Itt az ideje, hogy végre pozitívan tekints a világra. Tippjeink segítenek, hogy meglásd a dolgok jó oldalát. Pozitivizmusra fel! 

 

Csak semmi irigység! 

Ha állandóan elégedetlen vagy önmagaddal, azzal csak a saját boldogságod útjába állsz. Az elégedetlenség és az irigység senkinek sem tesz jót, ráadásul csak felesleges energiát pazarolsz el. Emellett ha folyamatosan mások háza táján sepregetsz, nem pedig a saját boldogságodon munkálkodsz, elvonod a figyelmed az igazán fontos dolgokról. 

 

Apró örömök 

Ha folyamatosan arra koncentrálsz, hogy mi nem jó az életedben, attól biztosan nem fog javulni a helyzeted. Sőt! Vedd észre az apró örömöket! Legyen ez akár a reggeli madárcsicsergés, egy ismeretlen mosolya vagy csak a verőfényes napsütés. Ne hagyd, hogy maga alá temessen a rosszkedv. Nem szabad elsiklani az apró boldogságok felett, hiszen ezek színesítik meg a mindennapokat. 

 

Ne hasonlítgass! 

Nem érdemes magadat másokhoz hasonlítgatni. Lehet, hogy kívülről tökéletesnek tűnik valaki más élete, de a felszín alá nem láthatunk be, így azt sem tudhatjuk, hogy vajon neki tényleg annyival jobb-e. Emellett pedig ne felejtsd el, hogy mindenki a saját boldogságának a kovácsa, így te is kizárólag csak magadért vagy felelős. Igyekezz a saját pozitív tulajdonságaidra koncentrálni, kiemelni az erősségeid és soha ne hidd, hogy a szomszéd kertje bármivel is zöldebb.

About The Author