Csodás frizurák az őszi szezonra

Női tippek
Ismét beköszöntöttek a hűvösebb napok, az időjárás egyre inkább ősziesedik, evvel pedig egyenesen arányosan megjelentek a szezonra jellemző színek és trendek.

Összeállításunkból most megtudhatod, melyik frizurák is hódítanak idén, mik azok a tippek és trükkök, amikkel csodálatos hajkoronád lehet akár pillanatok alatt. 

Azok a hetvenes évek 

A hanyag hatást keltő hosszú haj, tavaly óta a fodrászok és divatbolondok elsőszámú kedvence. Ha nem szeretnél sokat bajlódni reggel a frizurakészítéssel, akkor ezzel a megoldással hamar letudhatod a hajas kérdést. Kócold össze, rázd meg, esetleg kicsit tupírozd fel és máris készen vagy. Ha esetleg egy merészebb, akár vöröses árnyalat megfűszerezed, az összhatás még megnyerőbb lesz. 

Frufru 

A szembe lógó frufru rendkívül divatos viselet lehet, feltéve, ha arcformád engedi ezt a megoldást választani. Ha magas a homlokod, arcod pedig hosszúkásabb, akkor tökéletes megoldásnak bizonyulhat a frufru viselete, hiszen nagyszerűen keretezi majd arcodat. Ráadásul kezelni is nagyon egyszerű, csupán egy körkefére lesz szükséged ahhoz, hogy megzabolázd rakoncátlan tincseidet. 

Hódít a félhosszú 

A szexis félhosszú haj idén reneszánszát éli, hiszen igazán divatos választás lesz az őszi szezonban. Ha még inkább szeretnék az évszakhoz igazodni, válassz fazonodhoz egy csoki barna árnyalatot, evvel is megspékelve az amúgy is tökéletes összhatást. Arra azonban készülj fel, hogyha nem szög egyenes hajjal lettél megáldva, feltétlenül szükséged lesz egy hajvasalóra, hiszen ennél a fazonnál elengedhetetlenek az egyenes tincsek. 

About The Author