eljegyzési gyűrű trendek

? Eljegyzési gyűrű trendek

Házasság

2020. egy valóban különleges évnek ígérkezik az eljegyzési gyűrűk trendjében is, hiszen szemkápráztató csillogással és egyediséggel párosulnak a legmodernebb gyűrűk. Idén az eljegyzési gyűrűk nem csak egy fontos eseményt szolgálnak, hanem reprezentálják mindennapjainkat, személyiségünket is, hiszen új menő formákkal és extra színekkel ötvözve robbantak be az idei évbe.

Gyűrű trendek változása

Az 1920-as években a legmenőbb gyűrűk fehéraranyból készültek, ami még napjainkban is igen divatosnak számít, hiszen letisztultsága és eleganciája miatt időtálló ékszerré vált. A régebbi években rengeteg intarziával és virágmotívummal bolondították meg a fémet, melyben feltűnően sok kristályt helyeztek el, ami emelte az ékszer fényét és felhívta magára a figyelmet. Ezzel szemben 2020-ban a letisztultság klasszikus eleganciáját viselik magukon a hölgyek egy merészebb szín vagy forma megjelenésével.

Szintetikus gyémánt gyűrűk

Nem meglepő, hogy az utóbbi időben egyre fontosabb szerepe lesz a fenntarthatóságnak. Ezáltal egyre fontosabbá válik az, hogy a választott gyűrű milyen körülmények között készül, milyen anyagokat használnak fel hozzá. A vevők számára ráadásul egy fontosabb, hogy úgynevezett fair trade helyről vagy újrahasznosított nemesfémekből készüljenek az ékszerek.
2020 egyik legnagyobb trendje a szintetikus gyémánttal ékesített darabok lehetnek. Ez a típus azoknak a pároknak ajánlott, akik a mindennapjaikban is a fenntarthatóságot részesítik előnyben, hiszen remek lehetőség a gyémánt környezettudatos előállításával készült ékszer. Ezek a drágakövek bár laboratóriumi körülmények között látják meg a napvilágot, mégis ugyan olyan fénnyel és eleganciával ragyognak, mint az eredeti gyémántok.

 

Sárga arany foglalatú gyűrűk

Természetesen az ékszerek esetében is úgy mint bárhol az a legfontosabb, hogy számunkra melyik tetszik, viszont ha követjük a divatot azt tudnunk kell hogy érdemes lehet inkább a hagyományos színvilágból választanunk. Csakúgy, mint a többi arany színt, ezt is remekül lehet kombinálni különböző drága-, és féldrágakövekkel, így mindenki megtalálhatja a neki legjobban tetsző darabot.
Bár a platina és fehérarany eljegyzési gyűrű foglalatokat nehéz letaszítani a trónról, azonban a sárga arany erős ellenfélnek ígérkezik 2020-ban. Rengeteg előnnyel rendelkezik a puha fém, ezek közé tartozik hogy minden bőrtónuson jól mutat és kiemeli annak lágyságát és könnyen formálhatók. Ennek megfelelően kreatív megoldások születhetnek belőle, ráadásul a méret is gyorsan és egyszerűen változtatható.

Solitaire gyűrűk

Az úgynevezett egyköves darabok visszatértek a divatba, újra a letisztult, ám hangsúlyos eljegyzési gyűrűké a főszerep. Ezek a darabok időtlenek és gyönyörűen mutatnak mind színtől, mind pedig csiszolástól függetlenül.

Különleges drágaköves gyűrűk

A különleges drágakövekkel díszített, vagy éppen szokatlan formára csiszolt kövek is népszerűnek ígérkeznek 2020-ban. A fekete gyémánt vagy a smaragd is ilyennek számít, a nyitott gyűrűk pedig szintén nagyon divatosak lesznek idén, amiknek a végeit kicsi drágakövek díszíthetik.

Cluster gyűrűk

Bár épp az előbb ejtettünk szót az egy kővel díszített statement darabokról, azonban nem mehetünk el a multi-drágakövekkel díszített gyűrűk mellet. A megannyi formában és színben előforduló műremekek a megszokottól eltérőt kedvelő, elegáns hölgyeknek lett kitalálva.

Raw-cut gyűrűk

A modern stílust jegyében az úgy nevezett raw-cut gyűrűk teljesen formabontó, ám bájos és egyedülálló, csiszolatlan drágakövekkel készült eljegyzési gyűrűkként képviseltetik magukat 2020 divatjában. Ezeknek formája, színe és fénye szinte teljesen véletlen műve, hiszen az ékkövek úgy kerülnek a foglalatba, ahogy a természet megalkotta őket. Előnye, hogy szinte utánozhatatlan, nincs két egyforma belőle ennek köszönhetően viselője különlegesnek és egyedinek érezheti magát, a gyűrű pedig maga szabadságot, erőt és kecsességet sugároz.

Holdkő gyűrűk

Néhány ékszerboltban megfigyelhető a holdkő nevű ásvány, mely igazán különleges megjelenésű. A fehéres kövön ugyanis játszik a fény, ennek hatására pedig gyönyörű, kékes színt kap, amiben a barack és a zöld árnyalatok is megjelenhetnek. Olyan hatást kelt, mint a kagylók belseje, egyszerűen varázslatos érzést nyújt viselőjének és a raw-cuthoz hasonlóan különlegességet sugároznak.

Mindenkinek a saját stílusához hűen kell rátalálnia az igazi gyűrűre, ami nem mindig egy egyszerű feladat, ám szerencsére ebben 2020-ban is segítségünkre válnak az idei trendek, hiszen rengeteg esküvői gyűrű fajta közül válogathatunk ízlésünkhöz igazodva. Legyen az klasszikus, letisztult vagy inkább valami vad és új, ami igazán felhívja a figyelmet különleges formáival és színeivel, ha a saját stílusunkhoz választunk, akkor nem létezik rossz választás.

About The Author