A legjobb csajos filmek

Csajos filmek

Ha igazi csajos estére készülsz, bort szürcsölve, rengeteg pletykával és lelkizéssel, akkor ezek mellé bátran ajánlunk pár filmet, ami biztosan illik ehhez az alkalomhoz!

1. Bajos csajok

A Bajos csajok egy 2004-ben bemutatott amerikai vígjáték. A film alapjául egy önsegítő könyv szolgált, amely bemutatja a középiskolás lányok klikkesedéséről és annak káros hatásairól szól.
Cady Heron az afrikai vidékeken nőtt fel, így 15 éves koráig csak hírből ismerte az iskolát. Visszatér Chicagoba, ahol megtanulja az életre szóló leckét: semmit sem tud azokról a vad dolgokról, melyek az úgynevezett civilizációban – esetünkben egy középiskolában – előfordulnak. A film másik főszereplője Regina George, aki a lányok bálványa, szinte mindenki rá akar hasonlítani. Nem tanácsos Regina útjába állni, de az új lányt rögtön riválisként tartják számon. Rá kell jönnie, hogy az élet a dzsungelben sokszor semmi ahhoz képest, ami egy gimiben történik.

2. Koszorúslányok

A Koszorúslányok című filmet 2011-ben mutatták be. Annie már a harmincas éveiben jár, ennek ellenére semmi nem jött össze az életében. Se pénze, se párja, sőt még a munkáját is utálja. A legjobb barátnője, Lillian férjhez megy, így természetesnek veszi, hogy csakis ő lehet az esküvőn a tanúja. Gőzerővel igyekszik megfelelni a feladatnak, viszont valami hiba mindig becsúszik. A riválisa, Helen pedig maga a tökély e téren. Annie viszont nem adja fel, és mindent megtesz annak érdekében, hogy mire is képes azért, akit szeret. Ez nem egy hagyományos értelemben vett romantikus esküvős vígjáték, mint amilyen például A csajok háborúja volt. Poénjai nyersebbek és néha átlépik a jó ízlés határát. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a poénok egy része – alpári ide vagy oda – ne lenne szórakoztató.

 

3. Könnyű nőcske

A Könnyű nőcske egy 2010-ben bemutatott amerikai vígjáték.
Emma egy hétköznapi lány, aki hadilábon áll a fiúkkal. Ez egészen addig volt így, amíg az iskolában egy véletlen hazugság, és egy gyorsan terjedő pletyka a népszerűségi lista legfelsőbb fokára nem juttatja. Szexuális szolgáltatásokat (persze csak átverésből) nyújt azoknak az iskolatársaiknak, akiknek nem jutott barátnő. Olive egy idő után persze megsajnálja őket, de egy idő után már nem csak ez áll a hazugságok hátterében.

4.A csajok bosszúja

 Carly, a New York-i ügyvédnő boldog párkapcsolatban él Markkal, egészen addig, amíg meg nem tudja, hogy a szerelme kettős életet él. Carly találkozik Márk feleségével, aki egy odaadó, mindenben tökéletes háziasszony. A csalódásuk nem egymás ellen fordítja őket, hanem egy oldalra állítják a két nőt. Az lett a céljuk, hogy megbosszulják Márk hazugságait. . Ehhez kapóra jön Amber, és máris megszületik az ötlet. Ahogy a terv egyre csiszolódik, úgy lesz egyre szorosabb a kötelék a három nő között.

5.Hajrá, csajok!

A San Diego-i Rancho Carne középiskola focicsapatának, a Rancho Carne-i Bikáknak pomponos szurkolócsapata, vidám és vagány fiatalokból áll, akiknek jól felvágták a nyelvét, és olyan gyakorlatuk van, amely biztosíthatja számukra a sorrendben hatodik bajnoki címet az országos bajnokságon. De a Bikák pomponos csapatának útja a győzelemhez nem minden akadálytól mentes. A váratlan fordulat akkor következik be, amikor Torrance, az újonnan választott csapatkapitány felfedezi, hogy tökéletesen megkoreografált gyakorlatukat egy az egyben a rivális csapattól, az East Compton-i Lóheréktől “kölcsönözte” a Bikák korábbi kapitánya. Mindkét csapat lányai új gyakorlatukon dolgoznak, és ahogy fogy a nagy versenyig hátralévő idő, a feszültség egyre nő. Mindkét kapitány a végsőkig hajszolja társait. Ráadásul a Lóherék lányainak, és kapitányuknak Isis-nek van még egy problémájuk. Pénzt kell szerezniük az országos bajnokságra való utazás költségeire.
Torrance minden erejével azért küzd, hogy megmentse a Bikák hírnevét, Isis pedig ha lehet még elszántabban hajt azért, hogy csapata végre megszerezze a megérdemelt elismerést.

6. A házinyuszi

Shelley nyuszi boldogsága véget ért, ugyanis betöltötte a 27. életévét, ezáltal kitették a szűrét a Playboy-házból. Pucérkodva ugyan, de az édes semmittevésben éldegélt. Semmi nem jut eszébe, ezután mégis mit kezdjen az életével. A véletlenek szerencsés összjátéka folytán végül egy főiskolai kollégiumban köt ki, ahol elvállalja egy szobára való nebuló felkészítését az életre. Kezdetben a diákok kinevetik a platinaszőkét, majd rájönnek, hogy érdemes tanulni tőle. Igaz, inkább a bulizást, a pasizást és a sminkelést tanulják el.

7. Egy cipőben

Maggie nem sok sikert ért el az életben: partikra jár, váltogatja munkahelyeit, egyetlen értékének a férfiakra gyakorolt vonzerejét tartja. Egyébként se pénze, se otthona, barátoknál, rokonoknál száll meg, míg azok rá nem unnak. Testvére, Rose mindenben az ellentéte: egyetemet végzett, menő jogi cégnél dolgozik, és szinte minden idejét a munkája köti le. Emellett folytonosan a testsúlyával küzd, és kellő önbizalom híján a társasági és szerelmi élete is a nullához közelít. Egy veszekedést követően a nővérek felkeresik rég nem látott nagyanyjukat. A találkozás mindannyiuk életében döntő változást hoz.

8. Míg a jackpot el nem választ

Életük legdurvábban átbulizott éjszakája után két vadidegen, Jack és Joy arra ébred Vegasban, hogy széles jókedvében összeházasodott. A helyzet mindkettejük szerint egyszerű: azonnal el kell válni. Ám épp, mielőtt ebben megegyeznének, Jack bedobja Joy negyeddollárosát egy játékgépbe, és megüti a főnyereményt. A bíró nem hajlandó elválasztani, és hat hónapi kemény próbaházasságra ítéli őket. Aki bebizonyítja, hogy a másik hibájából kell szakítaniuk, az egyedül viszi a nagy dohányt. Kezdődik hát a nemek nemtelen háborúja: a fiatalok minden lehetséges és lehetetlen fegyverrel próbálják pokollá tenni a párjuk életét.

9.Álom.net

Amik egy tinédzser életéből nem maradhatnak ki: szerelem, barátság és rivalizálás. Regina, az iskola egyik legnépszerűbb, legaktívabb tanulója, aki csinos és gazdag is. Magyarországon elsőként megalapítja iskolája pompon-csapatát. Mi ez, ha nem egy hollywoodi álom? Ám egy nap villámcsapásként éri a hír, hogy egy titokzatos e-mailre hivatkozva eltanácsolják őt az iskolából. Az új iskola új barátokat, új kalandokat és persze új gondokat jelent.

10. Party gimi

Nem könnyű a legnépszerűbb és legdögösebb csajnak lenni a Beverly Hills gimiben. Főleg ha téged irigyel minden ármánykodó Babesz (nőnemű baba), tapadós Bunyesz (gusztustalan pasi) és bekattant (kiakadt) tanár, ha későn adod le a leckédet! Mégis a 15 éves Cher (Alicia Silverstone) valahogy egyben tartja a dolgokat, sőt, még olyan tananyagon kívüli projektekre is talál időt, mint megtalálni a megfelelő párt a retorikatanárnak, vagy fazonalakítást csinálni egy slampos barátnőnek. De Cher takaros világa kezd szétbomlani, amikor hirtelen feltűnik a színen két Baresz (gusztusos pasi): egy szexi és stílusos új osztálytárs és Cher darabos de aranyos ex-féltestvére. Cher most megtudja, hogy milyen az, ha felbukkan a szerelem.

About The Author