5+1 szuper csajos film a hétvégre

Csajos filmek

A legtöbb csajos film sztereotípiája, hogy elcsépeltek és bugyuták. Ezzel még mi lányok is néha egyetértünk, de akadnak olyan napok, amikor nincs jobb dolgunk vagy esetleg kedvünk jobb programot kitalálni. Ez az 5+1 film garantáltan tetszeni fog, hiszen nagyon jó sztorikkal rendelkeznek és még nem is elcsépeltek.

1. 27 idegen igen

Jane egy romantikus és önzetlen nő. Állandó résztvevője esküvői és lakodalmi rendezvényeknek, de a saját boldogsága még láthatáron sincs. Ám amikor huga, Tess iránt saját főnöke, George lobban szerelemre (akibe titkon Jane is szerelmes), Jane kénytelen felülvizsgálni eddigi örökkön-örökké koszorúslány stílusát. Eddigi élete arról szólt, hogy boldoggá tegyen mindenkit maga körül, ráadásul 27 koszorúslányruha lapul a szekrényében. Jane éppen kénytelen ingázni két esküvői fogadás között a Manhattan-Brooklyn vonalon, a nem mindennapi teljesítménynek pedig véletlenül szemtanúja lesz Kevin, a riporter, aki nagyszerű sztorit szimatol. Szerinte Jane, az esküvőfüggő története temérdek kaput nyit majd meg előtte a magazinon belül. Aztán megjelenik Tess és megkéri nővérét, hogy szervezzen egy újabb menyegzőt: Tess-ét és George-ét. Jane érzelmei a férfi iránt azonban megdöbbentő végkifejlethez, és talán egy új élet kezdetéhez vezetnek.

2. Bébi mama

Kata egy sikeres New-Yorki üzletasszony. Eddig csupán csak a karrierje érdekelte, de a harmanc évei végére már nagyon szeretne gyereket. A számítását keresztülhúzza, hogy meddő. Talált is egy béranyát, egy philadelphiai munkásnő személyében. Kate igyekszik felkészülni, gyermekgondozási könyveket tanulmányoz, óvódák után járkál. Egy vártlan napon a terhes Angie becsönget Kate-hez, hogy nincs hol laknia. A két különböző személyiségű nő egy fedél alá kerül, amiből nagyon sok bonyodalom származik.

3. Férjhez mész, mert azt mondtam!

Daphne Wilder három lány édesanyja, irántuk érzett szeretete nem ismer határokat. Maggie, a legidősebb lány pszichológusként dolgozik, ő a legérettebb a testvérek közül. Mae a szemtelen és szexis, míg a legkisebb lány, Milly légypapírként vonzza magához a férfiakat. Daphne elhatározza, hogy megakadályozza legkisebb gyerekét abban, hogy ugyanazokat a hibákat kövesse el, mint ő fiatalon. Össze akarja hozni nagy Ő-vel, ezért a lány tudta nélkül felad egy hirdetést Milly nevében egy társkereső oldalra.

4. Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt

Andie Anderson a Nőmérő Magazin újdonsült rovatvezetője. Hétről hétre remek tanácsokkal látja el a női olvasóit a közkedvelt „Hogyan..” rovat hasábjain. A legújabb témához egyik kolleganője életéből merít ihletet, aminek a következő lett a címe: Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? Ehhez fel kell szednie egy pasit, akit 10 nap alatt furfangos módszerekkel kergethet a szakításba és az őrületbe.
Benjamin Barry, reklámügynök egy sokat ígérő megbízást akar megkaparintani. Vakmerősége odáig fajul, hogy fogadást köt: 10 nap alatt magába kell bolondítania egy nőt, akit kijelölnek neki. A sors fintora, hogy Andie lesz az.

5. Lehetek az eseted?

Éppen folyik a gimis ballagási ünnepély, amit egy várstlan esemény megzavar. A suli legnagyob pancsere a búcsúbeszédében nyilvánosan szerelmes vell a suli legmenőbb csajának, Beth Coopernek. Mindenki kinevette, de a srác legnagyobb meglepetésére Beth megjelenik a srác ajtajában, majd elhívja bulizni. Beth két barátnőjét is magával hozza, amitől a srác lélegzete is eláll. Denis próbál lépést tartani a csajokkal. A helyzetét csupán csak az nehezíti, hogy Beth volt pasija, Kevin és bandája azon van, hogy kinyírja.

5+1. Lányok a pácban

Ave és Tanzie élete nem szól másról, mint a partik, a helyes srácok, a ruhák és a sminkek. Megörökölték az apjuk milliárdos kozmetikai cégét, ahol csak annyi a dolguk, hogy megjelenjenek céges üléseken. Egy szörnyű botrány következtében a lányok elvesztik a házukat, a kocsijukat és az összes pénzüket. A testvérpárnak kénytelen megtanulni, milyen is a nagybetűs élet.

About The Author