Ez a 3 csillagjegy, akik nem tudják elengedni a múltat

Horoszkóp

Ha el is tudják, nagyon nehezen. A mondás úgy tartja, hogy boldogságunk egyik kulcsa, ha a múltat a hátunk mögött hagyjuk, és megpróbálunk a jelenben élni, amiből rengeteg mindent kihozhatunk, ha nem aggódunk folyton a jövő miatt. Természetesen itt nem azzal van a gond, ha visszaemlékezünk a boldog eseményekre, de sajnos a múltat muszáj elengednünk, hogy a jövőre koncentrálhassunk. Persze ez ellen tenni már sokkal nehezebb, főleg ennek a 3 csillagjegynek, hiszen olyan tulajdonságaik vannak, amelyek miatt többet foglalkoznak a megtörtént és megváltoztathatatlan eseményekkel, mint kellene.

Vajon ezek a csillagjegyek miért ragaszkodnak ennyire ahhoz, amin változtatni már nem lehet? Közéjük tartozol?

Mérleg

A Mérleg jegy szülöttjei gyűlölik az egyedüllétet, mert akkor eluralkodik rajtuk a káosz. Felülkerekednek rajta a gondolatai, és a múlt démonjai kerülnek a felszínre. A legborzasztóbb az egészben, hogy ehhez nem kell nekik sok idő. Néha még a törekvései sem segítenek, hiszen a gondolatai mindig magukkal rántják őket. a Mérleg számára szükség van egy támogató társa, aki visszahúzza őt a szakadék széléről, és bármiről beszélhetnek. Fontos, hogy megértessék vele, hogy haszontalan dolog a múlton rágódni. Addig viszont, amíg nem találja meg a tökéletes lelki társat, a Mérleg nem igazán fog előre tekinteni. Ezért sem véletlen, hogy egy helyben toporog, és mégsem jut előrébb, akármennyire szeretne.

Szűz

A szűz csillagjegyben szülöttek egyik tulajdonsága, hogy minden apróságot megjegyeznek, és rengeteget merengenek rajtuk. A múltat sosem felejti el, és addig nem adja fel, amíg nem talál válaszokat a miértekre. Újra felidézi a rossz emlékeket, ezért hajlamos arra, hogy beleragadjon az idejemúlt dolgokba. Alapvetően sem mondható el, hogy a Szűz rugalmas csillag jegy lenne, ami még jobban megnehezítheti, hogy túllépjen a múlton. Önmagától nem képes túllendülni problémáin, ehhez segítségre van szüksége.

Bika

A bika sem arról ismert, hogy könnyen elengedi a múltat. Akkor meg végképp, ha a az egyik szerette bántotta meg. Annyira nem képes elengedni a régi emlékeket, hogy szó szerint élete végéig magával hordozhatja ezeket. Tipikusan az a csillagjegy, akik magukban tartják a haragot, a fájdalmat és a bánatot, annak ellenére, hogy kívülről teljesen mást sugall. Talán ebben az esetben nem vehetjük feltétlen rossz tulajdonságnak, hiszen a bikának szüksége van a gyűlöletre és a bánatra, mert ebből táplálkozik. Minél több fájdalom és negatív inger éri, annál több erőt gyűjt magának, és áll ellent mindennek és mindenkinek.

About The Author