Hatalmas botrányba fulladt a Spice Girls fellépése

Celeb hírek

A Spice Girlst Melanie Brown, Victoria Beckham, Emma Bunton, Melanie Chisholm és Geri Halliwell alkotta.
Egyszer már a 2000-es években összeállt a lánybanda, sőt még a londoni Olimpiai játékok megnyitóján is felléptek, akkor még teljes létszámmal.

Mint ahogy kiderült, a 90-es évek egyik legnépszerűbb csajbandája a Spice girls újra összeállt.
Hosszú idő után egy 13 állomásos koncertorozattal tér vissza a híres lánybanda, a Spice girls. Mint kiderült, Victoria Beckham nélkül. Instagram oldalán kívánt sok szerencsét a továbbiakban a lányoknak.
Victoria Backham saját divatcégét építgeti, de sok szerencsét kívánt a lányoknak Instagramon, egy régi közös képpel. Melanie C válasza a kép alá, melyben azt fejtette ki, mennyire hiányolja a Posh Spicet.

Mel B, Mel C, Emma, és Geri hónapokig készült a visszatérésre. A gond csak ott kezdődött, hogy a dublini Croke Parkben megrendelésre kerülő nagykoncert nem úgy sikerült, ahogy gondolták.
A koncerten hatalmas technikai gondok adódtak. Többször elment a hang a banda legnagyobb slágerei közben. Több száz néző ott is hagyta a koncertet csalódottságukban.
A banda egyik oszlopos tagja, Mel B sem hagyta annyiban a helyzetet. Ő maga fakadt ki, hogy sajnálják ezt a helyzetet, és reménykednek benne, hogy a következő turnéállomásokon nem lesznek ilyen problémák.

És itt még korántsem zárultak le az események. Mel B ismét megvakult a fél szemére a Spice Girls turnéján. Az énekesnő elmondta, hogy 12 évvel ezelőtt átesett már egy lézeres szemműtéten, sikertelenül. Orvosa szerint a visszatérő szemproblémák oka a stressz. Tanácsolta is, hogy ne vállalja a turnézást, viszont Scary Spice félt cserbenhagyni a rajongóit. Ennek viszont az lett az eredménye, hogy az első állomáson, Dublinban le is kellett rohanjon a színpadról, mert negyed órára megvakult a fél szemére.

About The Author