Női blogok

Női blogok

Női blogok

 

Suzi Brightonban él, divatblogját pedig mintegy 4 évvel ezelőtt, 2014-ben indította, Alternative Ageing, azaz Alternatív Öregedés címmel, hogy segítsen az 50-en túli embereknek egészségesebb és boldogabb életet élni. Elindulása óta Grant divat- és egészségügyi tanácsokat, recepteket, videókat és ehhez hasonló tartalmakat gyárt, amely lenyűgöző eredményeket ért el a közösségi média különböző felületein.

divany.hu – a blog, ami nem a tökéletes nőkről szól. Rengeteg nő küzd kisebbségi komplexussal, akik a tükör előtt állva a testi hibáikat keresik. Emellett rengeteg nő túlsúlyos, mégis kiegyensúlyozott életét él. Miért? Mert levetkőzték a gátlásaikat, a beteges megfelelési kényszerüket, talán ezért kiegyensúlyozottabbak az ún. barbi babáknál? Nyílt titok, hogy a túl tökéletes nők nehezen találnak párt. Ne essünk át a ló túloldalára, túlsúlyosként sem könnyű ismerkedni. Az anorexiás modellek ideje pedig leáldozóban van, teret nyernek az ún. „plus size modellek”.

De nem csak ezek a blogok léteznek csakis és kizárólag. Manapság divatba jött, hogy egyes hölgyek, főként fiatal lányok, a 20-as éveik alatt, vagy akár a 30-as éveikbe belevágva már instagram oldalukon keresztül szépség-, divat-, egészség, sőt még főzőcske tippeket is adnak.  Ezek a nők általában nem rendelkeznek különösebb cikkírói, vagy akár életmód tanácsadói végzettséggel, viszont követőik listája annál inkább kígyózik.

Manapság divatba jött őrületek a vegán életmód, ami annyit tesz, mint tejterméket és húsokat kihagyni az étrendünkből, valamint a jógázás. Rengeteg amatőr posztot, sztorit láthatunk ezekben a témákban.

Mi ezzel a céljuk? Figyelemfelkeltés? Életcél? Talán fel akarják nyitni az emberek szemét, miszerint mennyire egészségtelen, mozgás szegény életmódot folytatnak?  Vagy esetleg

Tehát akár neked is lehet blogod az alábbi témákban, melyek megtalálhatóak nőknek szóló magazinokban, sőt nem is kell honlapot létrehoznod, elég, ha van egy instagram profilod, és rengeteg követőd

About The Author