Női portál

Női oldalak

Női portál

 

Mi érdekli a nőket? Számos pletykalap, csajos hetilap, havilap akad, melyekben érdekesebbnél-érdekesebb témák kötik le a hölgyek figyelmét, ami a férfiak számára untató. Igen, ritka az is, hogy egy nő autós, vagy playboy magazint tartson a kezében.

Ezek az olvasnivalók beszerezhetőek az újságárusoknál, de már online formában is elolvashatóak, könnyen hozzáférhetőek, így mobiltelefonon is elolvashatóak 1-2 megálló között.

De mik a legdivatosabb témák? Miről olvasnak szívesen a nők?

Horoszkóp

Napi, heti, havi, de akár éves horoszkóp is elérhető már. Manapság már nem elegendő az, hogy ki melyik jegy szülötte. Manapság az aszcendens, valamint holdjegy is sokat ad a latba, de nem elég a sajátjainkat tudni, tudni kell a kiszemeltünkét is. Hiszen a párhoroszkóphoz szükségünk lesz teljes körű elemzéshez.

Pasizási tippek

Manapság nem meglepő probléma – a páratlanság. Csak mintha a nők nagyobb problémaként kezelnék, mint a férfiak, vagy mint amekkora.  Mert „ha már a legjobb barátnőm is házasodik, akkor én le vagyok maradva”. A nők minden tippet szívesen meghallgatnak. Járnak bulizni, kiállításokra, kávézni, sőt még mobil applikációkat is letöltenek társkeresés céljára. Itt jól sikerült fotókat fel tudtok tölteni magatokról, bemutatkozó szöveget is létre tudtok hozni, azt is meg tudjátok jelölni, hogy milyen kapcsolatot kerestek. De vigyázat! Van ennek ám nagyon sok buktatója is. Számos nős, családos pasi keres applikációkon keresztül alkalmi partnereket, hiszen „messziről jött ember azt mond, amit akar.”

Ha egy nő, aki szép, érdekes és nem egy esetlen típus huzamosabb ideje nem talál párt, felmerül a kérdés, hogy esetleg valamit rosszul csinál. Ilyenkor segítségre szorul. Ilyenkor tudtok olvasni a portálokon pasizási tippeket, hogy keltsétek fel magatokra a kiszemeltetek figyelmét. Vagy esetleg hogyan kell bevonzani a megfelelő férfit.

Sminktippek, alakmegőrző tippek

Sok nő nincs megelégedve az alakjával, van persze olyan, aki a hibát keresi folyton. Sokan nincsenek tisztában a vitaminokkal, vagy, hogy mi az egészséges, és mi nem. Manapság nagyon felkapott pl. az „egészséges életmód”.Mindenről kitalálják, hogy nem egészséges, és mindig más van porondon, és vannak olyanok is, akik hasra ütéses módon életmód tanácsadónak állnak, és egész egyszerűen létrehoznak egy profilt a facebookon, vagy instagramon, és megosztják az egész világgal az ételeket, amiket fogyasztanak, a jógagyakorlataikat, hosszú leírásokkal. Házilag készíthető arcpakolás, hajpakolás, ajakápoló.

Leértékelések, akciók

Mi más volna a nők kedvence, mint a leárazások, az akciók? Hiszen a nőket kikapcsolja a vásárlás, sőt mi több: felér egy terapeutával. Nincs is jobb, mint tudomást szerezni egy jó kis leárazásról, és szólni a barátnőknek, kifosztani egy plázát, majd beülni egy fincsi kávéra. Feltölt energiával!Utazási tippek

Hova menjünk utazni? Hova menjünk bulizni? Ez mindig nagy fejtörést okoz.

Sztárpletykák

A nők imádnak otthon lenni a sztárok viszonyaiban, ki kivel jött össze, ki kivel kavar. Napra késznek kell lenni a legújabb koncertekkel kapcsolatban is.

Értékes, jól megfogalmazott gondolatok

Egy-két szépen megfogalmazott útmutató gondolat megmenthet egy rossz napot, vagy egy rossz hetet, akár hónapot. Rengetegen írnak pozitív gondolatokat, nagyon szépen megfogalmazva. Ez akár lelki útravaló táplálék is lehet. Ha nem mennek túl jól a dolgok, hajlamosak vagyunk mindent rossz színben látni, hajlamosak vagyunk a pesszimizmusra. És ez által bevonzzuk a rossz eseményeket, betegségeket, szerencsétlenségeket, és ezért mindig pozitívan kell gondolkodni, még akkor is, ha messze még az alagút vége.

 

Tehát a női portálokon olvasható tippek, divattanácsok, programajánlók, pozitív gondolatok lelki táplálékok is egyben a nők számára.

About The Author