3 tipp az első randira – így lesz garantált a folytatás!

Szerelmi tanácsok

3 tipp az első randira – így lesz garantált a folytatás!
Mindannyian izgatottan készülünk az első randira, ám gyakran azt sem tudjuk, hogyan induljunk neki. Mit vegyünk fel? Hová menjünk? Miként viselkedjünk? Tippjeink segítségével most megtudhatod a legfontosabbakat, melyek sorsdöntőek lehetnek az első randi szempontjából.
Mit vegyünk fel?
A „mit vegyünk fel” kérdése sarkalatos pont nálunk, nőknél, pláne, ha az első randiról van szó. A leglényegesebb természetesen, hogy mindig a helyszínnek megfelelően válasszuk meg aktuális szettünket. Ha például egy elegáns étterembe készülünk, akkor legyünk mi is rendkívül csinosak. A magassarkú-szoknya kombóval például nem lőhetünk mellé. Azonban, ha egy parkbéli sétára igyekszünk kiszemeltünkkel, akkor felejtsük el a magassarkút és válasszunk inkább valami kényelmesebb darabot. Emellett pedig figyeljünk arra, hogy ne legyünk túl kihívóak sem, hiszen éppen ellenkező hatást érhetünk el vele illetve nagyon fontos, hogy mindig a saját stílusunknak megfelelően válasszuk meg öltözékünket, semmiképpen se akarjunk más színben tetszelegni.
Hova menjünk?
A helyszín megválasztása optimális esetben a férfi feladata, de az is megoldás, ha együtt beszélitek meg hova is menjetek. A legjobb, ha olyan helyet választotok, ahol tudtok beszélgetni, ahol nincs hangzavar. Rendkívül fontos, hogy olyan helyet válasszatok, ahol egyikőtök sem feszeng és kifogástalanul érzitek magatokat.
Add önmagad!
Bár kézenfekvő, mégis az egyik legfontosabb tanács. Néha hajlamosak vagyunk erről megfeledkezni és azt tenni, amiről úgy gondoljuk, tetszik majd a pasinak. Ezt sürgősen felejtsük el, hiszen az első és legfontosabb szabály, hogy minden esetben adjunk önmagunkat. Felesleges más színben feltüntetni magunkat, hiszen ha a történet folytatódik, a kapcsolat során úgyis kiütköznek majd az ellentétek. Akkor meg mi értelme volt más bőrébe bújni? Légy önmagad! Evvel nem lőhetsz mellé.

About The Author