Online társkeresés: 3 típus, akit inkább felejts el!

Szerelmi tanácsok

A mai felgyorsult világ egyik legnagyobb változása, hogy a társkeresés gyakran történik az online térben. 

Bár a netes társkeresés sokban hasonlít az offline ismerkedésre, van mégis néhány dolog, amiben merően eltér. Úgymint a személyes kontakt hiánya vagy a nem verbális kommunikáció.

Ezek akár nagyban meg is nehezítheti a párkeresés folyamatát, ugyanis nem lehetsz benne biztos, hogy éppen kivel is van dolgod. 

Előfordulhat, hogy rábukkansz valakire, akiről úgy gondolod épp az, akire vártál.

Jönnek-mennek az üzenetek, akár még telefonszámot is cseréltek. Elsőre tökéletesnek tűnik minden. Azonban a napok csak telnek, de az a bizonyos találkozó csak nem akar megvalósulni. Felhív ugyan, üzeneteket is váltotok, de ahogy egy lehetséges találkozó irányába terelődik, a beszélgetés máris kifogásokat keres. Ilyenkor nyilván felmerül benned, hogy vajon mi lehet a baj? 

Íme, három lehetséges indok, ami miatt húzza az időt. 

1.Túl nagy az egója 

Előfordulhat, hogy levelező partnered túlságosan kifejlett egóval rendelkezik.

Legyezgeti a hiúságát, hogy bókolsz neki, dicséred, vágyódsz utána.Úgy érzi, hozzád bármikor fordulhat, ha egy kis önbizalomra van szüksége, mindezt úgy, hogy tulajdonképpen ki sem teszi a lábát otthonról.

 Ha ilyen pasival hoz össze a sors és csak nem akar megvalósulni az randi, akkor érdemes lehet tovább lépned és kerek perec megmondani neki, hogy te nem ezért regisztráltál a társkeresőre.

Neked komolyak a szándékaid.

Jó eséllyel ez észhez téríti majd, ha azonban mégsem éred el a kívánt hatást, akkor le kell építened az ilyen levelező partnert és ideje új vizekre evezned. 

2.Érzelmi szemetesláda 

Ritkán ugyan, de előfordulhat, hogy a pasinak csak szüksége van valakire, aki meghallgatja minden gondját, baját.

Mindezt pedig úgy, hogy meg sem kell mozdulnia. A nők kiváló hallgatóság, bizonyos férfiak pedig szeretik ezt kihasználni és érzelmi szemetesláda státuszba emelni a hölgyet. Az online társkeresés azonban egyáltalán nem erről szól, így ha úgy érzed, csak a támogatásodra van szüksége, de igazából nem is keres partnert, jobban teszed, ha tovább állsz. 

3.Nem keres hosszútávú kapcsolatot 

Vannak srácok, akik csak flörtölni járnak a társkeresőre. Persze evvel sincsen semmi gond, abban az esetben, ha éppen nem a te idődet rabolja.

Bár furcsa, hogy ha már regisztrált, akkor miért is nem tagadja meg lehetőséget és igyekszik komoly társra találni, de a pasik agya sokszor egész másként működik. Online kapcsolatot keres és a randizást is kizárólag az online térben képzeli el majd egy szép napon el is tűnik.

Előzd meg a bajt!

Ha két-három levélváltásból egyértelművé válik, hogy nem akar személyesen találkozni, akkor lépj tovább te magad és add meg magadnak a lehetőséget, hogy megtalálhasd az igazit. 

About The Author