7+1 ok, amiért érdemes ellátogatni az esküvői kiállításokra

Női tippek

Lássuk be: a házasulandóknak egyáltalán nincsen könnyű dolguk, már ami a szervezést illeti. Az ifjú párnak általában nincs arról fogalma, hogy milyen szolgáltatásokat is rendeljen a nagy napra, ráadásul az ár-érték arányokkal sincsenek tisztában, hiszen alapesetben ez az első esküvőjük.

Az utóbbi években azonban egyre népszerűbbek lettek az esküvő kiállítások, ahol ezekre a felmerülő kérdésekre választ kaphatunk, sőt a különböző szolgáltatásokat és termékeket is könnyűszerrel összehasonlíthatjuk.

Íme, 7+1 ok, amiért biztosan érdemes kilátogatnod a nagy esemény előtt egy ilyen kiállításra. 

 

Szórólap, brosúra, katalógus 

A rendezvények szinte biztos, hogy ipari mennyiségű szórólaphoz, brosúra illetve katalógushoz juthattok hozzá, amelyek már önmagukban megkönnyíthetik az esküvő szervezés menetét. Ezek az értesítők ugyanis a célt szolgálják, hogy akár otthon a kanapén ülve álmodhassátok meg a tökéletes nap tematikáját. 

 

Trendek és extra szolgáltatások 

Az esküvő kiállítások nem csupán a hagyományos, mindenki számára ismert szolgáltatásokat és termékeket vonultatják fel, ugyanis a 21. század exkluzivitása bizony az esküvő ipart is utolérte. Az ilyen vásárokon illetve kiállításokon ugyanis olyan vadonatúj trendekkel és extra szolgáltatásokkal találkozhattok, amire álmotokban sem gondoltatok volna. Ilyenek lehetnek, az illatos meghívok, jégvázák, jégből készült tálalók, székszoknyák és egyéb más alternatív, de szuper trendi megoldások. 

 

Kedvezmények vására 

Az esküvő kiállítások során lehetőségetek van a különböző szolgáltatókkal találkozni, megismerni az adott terméket. Ráadásul a szolgáltatók gyakran árengedményekkel kedveskednek a házasulandóknak, ugyanis a vásárok során akár 20-30%-os kedvezményt is felkínálnak, abban az esetben, ha a vásár alkalmával foglalják le az adott szolgáltatást. Különösen igaz ez a mennyasszonyi ruhakölcsönzőkre. Ugye milyen szuper lenne, ha nem utolsó pillanatban kellene ruha után szaladgálnod? 

 

Gyors információ 

Számos kiállítóhelyen lehetőségünk van megadni az e-mail címűnket, sőt sokan eleve el is kérik. Mindezt annak érdekében, hogy minél gyorsabban megérkezzen hozzád az adott szolgáltató árajánlata. Ennek segítségével pedig akár egy szempillantás alatt összehasonlíthatjátok az ár-érték alapján a termékeket, így biztosan a számotokra legtökéletesebb megoldást választjátok majd. 

 

Minden egy helyen 

Felmerülhet a kérdés: mivel találkozhatunk az ilyen vásárokon, amikről eddig nem tudtunk? Egyszóval mindennel, ami nagy naphoz elengedhetetlen. A kiállításon vannak ékszerészek, videósok, fotósok, táncoktatók, öltönykészítők, meghívókészítők, zenei szolgáltatók, virágosok és dekoratőrök, helyszínnel foglalkozó kiállítók. Tehát mindenki, aki segítségetekre lehet abban, hogy az esküvőtök tökéletes és zökkenőmentes legyen. 

 

És a vőlegény? 

Kedves vőlegények! Örömmel értesítelek titeket, hogy ezeken a vásárokon nektek sem kell majd unatkoznotok. Ugyanis számos lehetőség nyitott előttetek is arra, hogy jól érezzétek magatokat a kiállításon. Mivel öltönyre nagy valószínűséggel nektek is szükségetek lesz, így itt tuti megtaláljátok a tökéletes darabot, amelyben nagyszerűen fogtok majd harmonizálni gyönyörű menyasszonyotokkal. 

 

Találd meg az igazit? 

Nincs még gyűrűtök? Higgyétek el a kiállításon biztosan megtaláljátok az igazit. Azt, ami mindkettőtöknek megfelel. Azt a darabot, amelyet büszkén viseltek majd életetek végéig. A standokon lévő ékszerészek ugyanis készséggel állnak majd a rendelkezésetekre, hogy sikerrel válaszátok ki álmaitok gyűrűjét. 

 

+1: Na és persze a hangulat! 

Az esküvő kiállításoknak megvan a maguk sajátos hangulata. A sok stand, kiállító, zene, és a nyüzsgés mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy egy nagyszerű napot tölthessetek együtt és tudhassatok magatokénak. Ha pedig mégsem találnátok meg minden szükséges hozzávalót a nagy naphoz, akkor sem kell elkeserednetek, hiszen a begyűjtött brosúrák és katalógusok még mindig ott lesznek, hogy tovább keresgéljétek a megfelelőt. 

About The Author