Hogyan kell csókolózni, tanácsok lányoknak

Szerelmi tanácsok

   Kislány korunkban, azt hiszem, mindnyájunk azt mondja, hogy ő bizony sosem fog majd fiúzni. Aztán valahogy mégis eljön az az időszak, amikor mégiscsak elkezd érdekelni a dolog menete. Közte természetesen az is, hogy hogyan is kell csókolózni.

Minden kamasz érdeklődik a csók után, érdekli hogy hogyan is kell csinálni, hiszen tapasztalatlanok.

Nézzük hát, hogy mutat ez leírásban. A csók általában sokkal kellemesebb, ha megvan hozzá a megfelelő hangulat, és nem csak hirtelen lesmárolod a partneredet. A legtökéletesebb pillanat az első csókra az, amikor csak ketten vagytok, éppen szünet van a beszélgetésetekben, és mindketten mélyen egymás szemébe néztek. Te is létrehozhatod ezt a pillanatot! Akár egy buliban is, csak próbálj elszakadni a tömegtől, közelebb húzódni partneredhez. Közben tartsd fenn a szemkontaktust, és hagyd, hogy a beszélgetés magától megszakadjon a kellő időben!

Mindketten érezni fogjátok, mikor jött el az alkalmas pillanat.

Kezdd úgy, hogy a partnered felé hajolsz, és kicsit jobbra hajtod a fejed. A csókolózók kétharmada így csinálja. Miért pont így? Pszichológiai elméletek szerint azért, mert édesanyáink úgy szoptattak minket, hogy fejüket közben jobbra hajtották. De ilyenkor ne az anyukádra gondolj, koncentrálj inkább a helyzetre. Tehát, miközben az ajkak összeérnek, az erek oxigéndús vért juttatnak az agyadba, így a pupilláid kitágulnak, úgyhogy csukd be a szemed, hogy ez ne látszódjon. Amíg tart a csók, tartsd is csukva hiszen elég ijesztő, ha valaki közben nagyot bámul a partnerére.

Senkit sem fogsz lenyűgözni egy gyors szájrapuszival, nyugodtan csináld hosszabb ideig.

Az ajkakban több idegszál fut össze, mint bárhol máshol a testünkben, és ezek jelek milliót küldik mind a saját, mind a partnerünk agyába, rengeteg boldogsághormont felszabadítva ezáltal. Érdemes felerősíteni a csókot azzal, hogy egy pár másodpercig erősebben odanyomod az ajkad a partneredéhez. 

A csókolózás nem tudomány.

Rájönni arra, hogy te és a partnered hogyan élvezitek a legjobban, egy olyan folyamat, mely alatt sokat fejlődsz majd. Az, hogy számodra egy csók mikor és hogyan a legjobb az időtől, a helyzettől, és a partneredtől függ. Ne feledd, minél többször csókolózol, annál jobban belejössz majd, a leglényegesebb, hogy nem kell idegeskedni rajta, hiszen ez egy teljesen természetes folyamat.

About The Author