Milyen ajándékot adjak évfordulóra a férjemnek

Milyen ajándékot adjak évfordulóra a férjemnek?

Ajándék ötletek Házasság Párkapcsolat

Évfordulós ajándékot választani sohasem könnyű. Azoknak akik még nincsenek együtt régóta épp úgy nehéz lehet ajándékot választani, mint azoknak akik már több éve, netán évtizede együtt vívják meg a házasélet harcait. Az alábbiakban arra a kérdésre próbálunk használható ötleteket adni, hogy milyen ajándékot is adjunk évfordulóra férjünknek?

Évfordulós ajándékötlet – Különleges este

A klasszikus romantikus este ötlete sohasem fog kimenni a divatból. Ennek oka többek között a jól ismert mondás, miszerint a férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út.
Jó eséllyel egy ilyen különleges estéhez már tudjuk mik párunk kedvenc ételei és remélhetőleg el is tudjuk őket készíteni. A vacsora megbolondítva egy kis gyertyafénnyel, egy üveg finom pezsgővel, vagy borral abszolút nyerő lehet pasik esetén, hiszen bár titkolják, de jól esik nekik, ha látják a beleölt időt, energiát és törődést.

Évfordulós ajándékötlet – Ehető fehérnemű

Az előző ötletet is kiegészíthetjük az ehető fehérnemű ötletével, de már önmagában is jó választás lehet, ez az enyhén erotikus ajándék. Az édességet senki emberfia nem veti meg, főképp ha ilyen szexi ajándékról van szó.
A pajzán hölgyek tehát nyugodtan választhatják ezt a megoldást, garantáltan emlékezetes évforduló lesz.

 

Évfordulós ajándékötlet – Páros nyaklánc

A Könnyű nőcske egy 2010-ben bemutatott amerikai vígjáték.
Emma egy hétköznapi lány, aki hadilábon áll a fiúkkal. Ez egészen addig volt így, amíg az iskolában egy véletlen hazugság, és egy gyorsan terjedő pletyka a népszerűségi lista legfelsőbb fokára nem juttatja. Szexuális szolgáltatásokat (persze csak átverésből) nyújt azoknak az iskolatársaiknak, akiknek nem jutott barátnő. Olive egy idő után persze megsajnálja őket, de egy idő után már nem csak ez áll a hazugságok hátterében.

Évfordulós ajándékötlet – Emlékkönyv

A legszebb emlékek örök érvényűek, de ne féljünk emlékkönyvbe foglalni őket, hogy majd később együtt fellapozva nosztalgiázhassunk a hideg téli napokon.
Ehhez ráadásul nincs is szükség sok mindenre, csupán néhány fotóra, egy kis könyvre és néhány érzelmes gondolatra, melyet a lapokra vethetünk kedvesünknek.

Évfordulós ajándékötlet – Vicces ajándékok

A férfiak tulajdonképpen örök gyerekek, ezért a vicces ajándékok is nyerőek lehetnek náluk. Ilyenkor persze rejtőzhet az ajándékban némi praktikum is, hiszen a férfiak ezt is nagyra becsülik. Ilyenkor mindig igyekezzünk párunk karakteréhez passzoló ajándékot választani, mint például az autó örültnek valami autózáshoz kacsolódót, vagy a bor kedvelőknek a kóstoláshoz alkalmas ajándékot.
Akár vicces ajándékokat is találsz a nevesajandek.hu-, ha ajándékot keresel férjednek.

Évfordulós ajándékötlet – Férfias ajándékok

Amennyiben még sem kockáztatnák a romantikus ,vagy vicces vonalat, akkor nemes egyszerűséggel maradjunk a férfias ötleteknél. Egy stílusos karkötő, karóra, esetleg nyakkendő abszolút nyerő választás lehet, ha inkább a komoly ajándékok közül válogatnánk.

A férfiaknak szóló évfordulós ajándékötletek tárháza tehát elég széles. A legjobb ha mindenki a maga párjának habitusához és stílusához legjobban passzoló ajándékot választja.

About The Author

Vélemény, hozzászólás?