Vállalkozz a szerelemre, avagy a sikeres kapcsolat titka

Szerelmi tanácsok

Közös célok 

Fontos, hogy ha már van párod, legyenek közös céljaitok is. Tűzzetek ki, keressetek olyan közös projekteket, melynek sikerén szívesen dolgoznátok együtt.

Egy kapcsolat alappillére, ha képesek vagytok együttműködni és tenni azért, hogy a vágyaitok beteljesülnek. 

Munkamegosztás 

Egy kapcsolat azon áll vagy bukik, hogy mennyi időt vagyunk képesek fordítani a szeretett személyre. Törekednünk kell rá, hogy minél több időt szenteljünk a párunkra, még akkor is, ha ezt a szoros időbeosztásunkból kell lefaragni. Egy-egy közös ebéd vagy vacsora kitűnően prezentálhatja, hogy mennyire odafigyeltek a másikra. A feladatok felosztása szintén olyasvalami, amivel kedvesed kedvében járhatsz, amíg egyikőtök kivasalja a mosott ruhákat a másik nyugodtan leviheti a kutyát sétálni.  

A kommunikáció 

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a párok életében mennyire fontos a kommunikáció. Igyekezettek vitáitokat otthon elintézni, így a külső kommunikációtok sem sérül, hiszen nem kell mindenkinek tudnia arról, ha éppen fasírtban vagytok, ráadásul, ha nyilvánosan veszekedtek könnyen meg is sérthetitek egymást. Ezért inkább vonuljatok el és egyfajta csapatépítő tréning keretében oldjátok meg a vitás kérdéseket. Ez csakis a javatokra válhat és a kapcsolatotok stabilitását mutatja majd. 

Légy spontán! Frissíts állandóan! 

A spontaneitás sohasem megy ki a divatból. Nyugodtan hívd fel a párod ebédszünetben és suttogj romantikus szavakat a fülébe vagy írj neki valamilyen erotikus üzenetet. Estére tutira felcsigázod. Add meg neki a lehetőséget, hogy ő legyen a középpontban, légy toleráns a vágyival szemben, és ami a legfontosabb, hogy tartsd észben: a szerelem az egyik legmerészebb vállalkozás, de eredményt csak közösen, csapatmunkával érhettek el. 

About The Author