Szépségápolási webáruházak

Szépségápolás

A szezonális termékek mellett találhatunk az alábbi webáruházakban különböző szépségápolási termékeket, többek között fodrászkellékeket, sminkeket, arctisztítókat. Ebben a bejegyzésben összeszedtük ezeket a webshopokat. A webshopok a képekre kattintva jelennek meg.

Az Ön címe itt megy

készítette: Előadó neve

Beauty.hu

A Beauty.hu exkluzív megjelenésű Szépségápolási Webáruház és Magazin ötvözete, amely azzal a céllal jött létre, hogy újító és egyúttal vezető szerepet töltsön be a hazai luxus és prémium szépségápolás online világában. Küldetésük, hogy a felsőkategóriás szépségápolási termékek minél szélesebb palettáját tegyék elérhetővé vásárlóik számára. E célból kiindulva és a hazai fogyasztói igényeket felismerve egy helyen rendelhetőek meg a hazánkban már ismert és kedvelt prémium szépségcikkek. Termékkínálatukat az elsősorban hazai igényekhez igazítva és a prémium szépségápolási piacot monitorozva folyamatosan bővítik, az új, feltörekvő és ígéretes termékcsaládokat pedig beemelik választékukba. Fontosnak tartják továbbá a natúrkozmetikumok használatának népszerűsítését, hiszen a természetes, organikus, akár vegán alapanyagokból készített termékek nem csak az ökotudatosság szerves részeként értelmezhetőek, de a bőrápolás kíméletes és sokszor hatékonyabb formáját is jelentik. Ennek tudatában, termékkínálatukban számos természetes, növényi összetevőből készülő termékcsalád található.

Vintage beauty

A Vintage Beauty egy szépészeti szalon Óbudán, a Római-parton, ami a nőkről és a komplexitásról szól, arról a tökéletes elfogadásról és gondoskodásról, amely lehetőséget nyújt korunk hölgyeinek a feltöltődésre. Az első Vintage Beauty szalont 2010-ben alapította Szakonyi Eszter kozmetikus mester, egészségügyi szakkozmetikus, vendégeik 2014-ben, az Év Szalonja verseny közönségszavazásának 1. Helyével, a szakma pedig 2017-ben szintén az 1. Hellyel igazolta vissza, hogy ezen új kozmetikai metodikára igény van. A kompromisszummentesség miatt saját fejlesztésű és gyártású kozmetikumcsaládot hoztak létre és ezekkel kezelik az immár több ezer fős vendégkörüket, hogy megpróbálják azt a tiszta minőséget létrehozni, amelyet méltónak találnak a vendégekhez, magukhoz és a szakmához. Ecocert minősítésű termékeik szalonukban, webáruházukban, Zólyomi Zsolt Ritz-Carlton Hotelben működő parfümeriájában (Le Parfum) és 2017 decemberétől számos kiemelt patikában, mint prémium kategóriás magyar gyártású, organikus kozmetikumcsalád találhatóak meg.

 

Az Ön címe itt megy

készítette: Előadó neve

 Adrienne Feller

Az ADRIENNE FELLER kozmetikumok egyedi, luxusminőségű, természetes, bio összetevőkből álló szépségápolási termékek, melyek egy időben hatnak a bőrre és a lélekre. Termékeikben hazai gyógynövényeket, növényi extraktumokat, prémium minőségű olajokat, illóolajokat és virágesszenciákat használnak. A 100%-ban természetes, magyar alapanyagokból készült kozmetikumok megalkotásában kulcsszerepe van az illóolajoknak, melyek nemcsak erős fizikai hatással rendelkeznek, hanem egy semmihez nem fogható éteri minőséggel is. Az illóolajok ezen minősége képes az ember lelkével együtt rezonálni és tereket megnyitni. Természetes kozmetikumaik könnyedén beépülnek a bőrbe és a sejtekbe, és éltető erővel töltik fel azt. Ezen felül a különböző rezgést és információt hordozó illóolajok, növényi olajok és növényi kivonatok a lelket is harmóniába hozzák, feloldják bennünk a blokkokat, feszültségeket, és így elősegítik az egész fizikai szervezet egészséges működését, amely aztán a bőrünkön is megjelenik majd.

Az Ön címe itt megy

készítette: Előadó neve

Fodrilla

Aki kozmetikusként, fodrászként vagy műkörmösként dolgozik, magas színvonalú szolgáltatást szeretne biztosítani a vendégei számára, ami nemcsak a szaktudásán múlik, hanem a munkája során felhasznált alapanyagok, eszközök minőségén is. Ha ezzel Ön is tisztában van, és szeretné, hogy vendégei elégedettek mindig legyenek a végeredménnyel, fedezze fel fodrászkellék webáruházuk kínálatát! Fodrászkellék webáruházuk rendkívül gazdag választékkal várja az érdeklődőket, emellett a minőséget is szem előtt tartják. Céljuk, hogy vállalkozásuk minden szépségiparban tevékenykedő szakember számára biztosíthassa a legnívósabb alapanyagokat.

 

Az Ön címe itt megy

készítette: Előadó neve

Szépségbirodalom

A HOME CARE márkajelzésű termékeik az AFRODITA PROFESSIONAL termékcsaládok részét képezik és elsődlegesen azok számára kínálják, akik a szalonban történő szakmai kezelést otthon is támogatni szeretnék a lehető legprofibb termékekkel. Saját receptúra alapján kifejlesztett termékeikbe, a lehető leghatékonyabb, természetes aktív összetevőket építik be, lehetőleg ökológiailag tiszta forrásból származva, míg a nem természetes anyagokat mellőzik. Termékeik akár 99,9%-ban tartalmaznak természetes összetevőket. Tekintve, hogy minden életformára maximális tisztelettel tekintenek, így termékeiket sem a fejlesztés fázisában, sem a végtermék kísérleti időszakában nem tesztelik állatokon. Termékeiket, az ötlettől kezdve, saját laboratóriumaikban fejlesztik ki, ahol folyamatos fizikai, kémiai és mikrobiológiai teszteknek vetik alá. A dermatológiai és hatékonysági vizsgálatokat pedig világszerte elismert, független, nemzetközi intézményekben végeztetik el. Professzionális termékeiket és kezeléseiket sokéves, felbecsülhetetlen tapasztalatuk alapján fejlesztik és készítik el, amelyek egymást kiegészítve és szinergikus hatásuknak köszönhetően, átlagon felüli eredményeket biztosítanak.

Az Ön címe itt megy

készítette: Előadó neve

Make Up Plaza

A Make Up Plaza professzionális sminktermékeket és eszközöket forgalmazó szakáruház, mely 2009-ben nyitotta meg kapuját a szakma és a privát közönség előtt. Az általuk forgalmazott világmárkákon belül megtalálhatóak a legsikeresebb, legkeresettebb, díjnyertes és szakmai díjas termékek is, melyek igazi unikumnak számítanak. Választékuk között egyaránt megtalálhatóak a professzionális felső-, valamint közép- és alacsonyabb árkategória. Áruházukban található sminktermékeket a divat-, a filmes- és a színházvilág szakemberei régóta és szívesen használják. Az általuk forgalmazott termékek kiválóan alkalmasak természetes, nappali, alkalmi, esküvői vagy kreatív sminkek elkészítéséhez, valamint fotózásokhoz, címlapfotókhoz, színházi rendezvényekre, divatbemutatókra és filmforgatásokhoz.

About The Author

Vélemény, hozzászólás?