Trendi ruhák nyárra

Női tippek
Ha szereted a könnyed, légies nyári ruhákat, amik nem csak nőiesek, de rendkívül kényelmesek is akkor cikkünk éppen neked szól. Íme, néhány tuti darab, amivel a nyári melegben nem lehet mellélőni.

Maxi ruhák 

Az idei nyár nagy slágerei továbbra a maxiruhák. Amik amellett, hogy elkendőzik alkatunk kisebb problémáit, nagyon kényelmesek és roppant sikeresek. Alacsony lányoknak érdemes magas talpú szandállal kombinálni, így kissé megnyújtják az alakjukat.

Számtalan színű és mintájú ruha áll az idei szezonban rendelkezésünkre, így van miből válogatni kedvünkre. 

Nyitott hátú darabok

A másik nagy kedvenc a nyitott hátú ruhák, melyek a nagy melegben engedik szellőzni a hátunkat. Ebben az esetben is fontos, hogy megőrizzünk eleganciánkat, ezért fontos, hogy egy éppen térd fölé vagy alá érő darabot válasszunk. Szintúgy, mint a maxiruhánál a kínálat szinte kimeríthetetlen.

A szezon kedvenc árnyalataiból csemegézhetünk, a rózsaszíntől kezdve, a mentán keresztül egészen a sárgás színekig bármit választhatunk. 

Vissza a múltba!

Idén nagyon divatosak ismét a retro, kicsit vintage hatású ruhák. Válassz színes vagy nagy virágmintás darabokat, ám ebben az esetben fontos odafigyelni, hogy nagy minták optikailag nagyítanak, így a teltebb alkatú lányok esetében nem előnyösek a nagy minták. 

Az idei szezon számos lehetőséget kínál számunkra, érdemes beszerezni néhány alapdarabot, melyeket aztán különböző cipőkkel, táskákkal illetve kiegészítőkkel bátran kombinálhatunk. 

About The Author