Viszlát, macskajaj!

Női tippek

A tegnap este kicsit ütősebbre sikerült, mint vártad? Egy, akár két itallal is többet ittál a kelleténél? Ma pedig helyt állnod a munkahelyeden, de szörnyű karikák éktelenednek a szemeid alatt? Csak semmi pánik! Tuti sminktippjeinkkel könnyűszerrel tüntetheted el az előző este maradványait és ragyoghatsz a munkahelyeden anélkül, hogy a macskajajnak akár csak a nyoma is észrevehető lenne. 

Ha másnapossággal küzdesz, a szokásos reggeli hidratálást kicsit fel kell, hogy turbózd, ugyanis az alkohol köztudottan dehidratál, melynek jelei elsőként az arcunkon, illetve ajkainkon jelentkeznek. Fontos, hogy az előző este sminkjének maradványait maradéktalanul távolítsd el. Ilyen esetben érdemes arctisztító tejet vagy sminkeltávolító kendőd használni, hiszen ez nem csupán alaposan tünteti el a foltokat, de gyengéd hidratálást is nyújt a megviselt bőrnek. 

Ezt követően tonikos vattapamaccsal töröld át újra arcodat, hogy biztosan tökéletesen tiszta legyen. Ha időd engedi, feltehetsz egy hidratáló pakolást is, mely még jobban felfrissíti bőrödet. Ezt követően pedig következhet a szokásos nappali krémed használata, aminek felvitelét párosíthatod egy tuti arcmasszázzsal.

Körkörös mozdulatokkal masszírozd át fáradt bőröd, evvel is visszanyerve annak feszességét. 

Végül jöhet az alapozás, ám a klasszikus alapozót felejtsd el. Inkább használj BB krémet, mert ettől arcod üdébb lesz, tekinteted frissebb, ráadásul bőröd is jobban szellőzik. Szemkörnyékeden lévő kis karikákat pedig elkendőzheted némi korrektorral.

Ha pedig mindennel végeztél kezdődhet is az újabb nap, te pedig úgy ragyoghatsz, mintha az igazak álmát aludtad volna. 

About The Author