Hogyan kell pasizni?

Szerelmi tanácsok

    A nők köztudottan elmondhatatlanul rafináltak, éppen ezért, ha valamit nagyon szeretnének, azt mindig meg is szerzik. Praktikájuk megszámolhatatlan és a legtöbbször a férfiak beleesnek a csapdájukba. 

Vannak domináns férfivadász nők, akik stratégiai játékot űznek a párkapcsolatból, és vannak őszinte, természetes, magukat adók. A praktikák és cselek elsajátítása után nem marad más, mint a bizalmatlanság. Ma már a női kezdeményezés elterjedt praktika, a nők is átvehetik ezt a szerepet, ők irányíthatnak, csábíthatnak elsőnek. De ezt hogyan is kell?

Minden kérdésünkre válaszra lelhetünk, például arra is, hogyan irányítsuk a férfi tudatalattiját, hogy belénk szeressen, hogyan hipnotizáljuk, hogy azt tegye, amit mi akarunk, hogyan legyünk élő hazugságvizsgálók olyan módszerekkel, amelyeket az FBI alkalmaz, hogy megtudjuk, nem hűtlenkedett-e. Meg tanulhatunk egy egyéjszakás kalandból tartós kapcsolatot fabrikálni, vagy azt is, hogyan keressük meg az igazit.

Egy férfinak elengedhetetlenül fontos a kaland, a férfias nagy tettek, a küzdelem, a vetélkedés, a győzelem íze.

Egy férfi mindig győzni akar. El akar jutni a Holdra, fel akar fedezni új kontinenseket, nyerni akar csatákban, szörnyű kilométereket akar leküzdeni hófödte vadonokban, és ki akarja tűzni a zászlaját olyan hegycsúcsokon, ahol eddig ő előtte senki nem járt. Valamiben első akar lenni. Közben mire vágyik? Egy nő odaadó, szerető támogatására, arra, hogy teremtsen számára mindehhez biztonságos érzelmi hátteret. Amíg a nő kalandos biztonságra, a férfi biztonságos kalandra vágyik.

Milyen a tökéletes nő a férfiaknak?

A szépség az, ami odavonzza a tekintetet, a személyiség azonban rabul ejti a férfiszíveket. Az ideális nő definíciója nem keresendő külsőségekben, nem mérhető vonalakban és görbületekben, vagy nem található meg a 90-60-90 mágikus számrendszerében. Lehet, hogy egyáltalán nincsenek is tökéletes idomai, és nem szabályos szépség mégis természetes önbizalommal tudja viselni nőiességét. Tudja az összetevőit a karizma, a játékos báj, a humor, az intelligencia és az érzéki kisugárzás elixírjének.

Ha csábításra készül valaki, akkor kötelező a magas sarkú!

A magas sarok a nőiesség jelképe, a férfi számára azt az üzenetet hordja: csábításra készen állok, szépnek akarok látszani, és a kedvedért bármilyen kényelmetlenséget elviselek.

Ráadásul régen ismert tény, hogy a tűsarok okozta kény szertartás karcsúbbá, formásabbá teszi a lábakat, amelyeken így hosszan és élvezettel időzhet a férfitekintet.

A mosoly akkor is lenyűgöző, ha attól bizonyos kor felett már összeszaladnak a ráncok.

A mosoly bátorítja a férfit, pozitív visszajelzés neki, azt üzeni, kedveljük, jól halad. A teremtés koronái szeretik nyeregben érezni magukat, és fontos nekik, hogy szórakoztassák, megnevettessék, ellazítsák partnerüket. A nyafogás, a hiszti nem jön be nekik, főként a kapcsolat elején nem, amikor az ismerkedési fázisban még nem tudják, hogyan kezeljék a kiszemelt hölgy hangulatváltozásait.

Öreg hiba, ha már az első randin azzal akarod elkápráztatni, hogy mire is vitted ez idáig, vagy ami még rosszabb, mit tettek veled ex-fiúid, ami miatt pszichiáterhez jársz.

Legyenek csak meg a kis privát titkaid, ha lehet, jó sokáig, akár éveken át, és lassanként adagold magadról az infókat lelked legmélyebb bugyraiból. Minden férfi szereti a bizsergető izgalmat, az újdonságokat és a meglepetéseket, amelyeket apró cseppekben tudhat meg rólunk.

A férfiak nem szeretik a kétségbeesett nőket. Annál jobban már csak azt utálják, ha a kezdetektől rájuk akarják tukmálni a sztereotípiákat arról, milyennek is kellene lenniük.

Ezen kívül abszolúte nem érdekli őket a külsőről és az egészségről folytatott eszmecsere, ellenben nagyra értékelik, ha izgalmas, ne adj isten kicsit hajmeresztő vagy. Ha érdeklődik, add meg a számod, de semmiképpen se ülj a telefon mellett ezután, mint egy rakás szerencsétlenség! A modern nő tényleg legyen kemény, ne csak játssza azt.

A kozmetikai cégek a parfümök kifogyhatatlan illatorgiáját kínálják, de tudományos kísérletek bizonyítják, hogy a férfiak leginkább a vanília és a fahéj aromáját kötik a szexuális ingerekhez.

Az ámbra – ami egyébként sok kedvelt márka alapillata – felgyorsítja az agy kémiai folyamatait, ami nem kedvez a nemi vágy felkeltésének. Ha otthon fogadjuk az udvarlót, a lakást is illatosíthatjuk fahéjjal, így az aroma szinte körbe öleli, és nem ereszti az „áldozatot”.

A csábítás egyik alapszabálya a szexben is, hogy ne fedjünk fel azonnal mindent.

A férfi nemcsak a vadászatot élvezi, hanem a kicsomagolást is, amikor egy sokat sejtető toalettből végre kifejtheti az ajándékát. Váljon természetessé a kedves érintés. Egy simítás a homlokon, végighúzott ujjak az alkaron, hajba túrás, a nyakszirt finom érintése. Ha hisszük, ha nem, hihetetlen módon méltányolják. Lehet, hogy gyermekkoruk anyai érintésére emlékezteti őket, vagy csupán jóleső megerősítése annak, hogy fontosak valakinek. Bármi is az ok, ugyanúgy szeretik, ahogy mi is.

    Mindazon által a legjobb praktika akkor is az, ha önmagunkat adjuk minden helyzetben.

About The Author