4+1 egyszerű szextipp

Szerelmi tanácsok

A férfiak többsége sokat fantáziál, de ahhoz már kevésbé van bátorságuk, hogy el is mondják mit is szeretnének. Az viszont bizonyos, hogy kellemes meglepetést okozhatsz, ha kezedbe veszed az irányítást és egyszer-egyszer megleped párodat az ágyban.

 

Suttogj a fülébe!

Vágyakat, kívánságokat, tulajdonképpen bármit. A pasik ugyanis imádják, ha egy nő kezdeményező a szexben, hiszen annál nincs lehangolóbb, ha valaki vasalódeszka módjára fekszik alattuk. Nyugodtan felfedheted titkos vágyaidat, merd elmondani, hogy mit szeretnél. Ne érezd magad kellemetlenül, egyszerűen csak és tudasd vele, pontosan mit is szeretnél, mindezt úgy, hogy közben érezteted is mennyire élvezed, amit csinál veled.

 

Simogatás

Semmi extra mégis talán a legtutibb hatást éri el. Tulajdonképpen még csak le sem kell vetkőztetned a párod ahhoz, hogy felizgasd, hiszen megtalálva az erogén zónáit, mindezt nagyon hamar elérheted. Fordíts különös figyelmet a nyakára és a felsőtestére, kicsit nyúlj be a ruhája alá, ha a helyzet megkívánja, de hidd el, a megfelelő pontok érintésével nem kell sokáig várnod, hogy megszabaduljon mind a saját, mind pedig a te ruhadarabjaidtól.

 

Masszázs

Ha párod minden érzékeny pontjára szeretnél rátapintani, akkor a masszázsnál tökéletesebbet nem is választhatnál. Bár ez esetben a gyúró mozdulatok helyett, inkább a finom, lassú mozdulatokat részesítsd előnyben. A kívánt hatás érdekében nyugodtan használj masszázsolajat is.

Vágyfokozó vacsora

A férfi szívhez vezető út valóban a gyomrán át vezet, ám némi vágyfokozó fűszer segítségével, mint a fahéj, bazsalikom vagy a szerecsendió az ágyba is hamar eljuthattok. Így nem csak egy romantikus gyertyafényes vacsorát töltötök együtt, hanem egy szenvedélyes érzéki éjszakát is.

 

+1 Jolly Joker

Az orális szex mindenhogy a férfiak kedvence. Egy kis ízelítőnek is nyugodtan bevetheted, de ha éppen másra már nincs időtök, akkor is imádni fogja. Lassú mozdulataiddal és vágykeltő tekinteteddel garantáltad feltüzeled a párod, hiszen a tuti jolly jokerrel nem lehet mellélőni.

About The Author