Gardróbrendezésből jeles

Női tippek

A reggeljeid nagy része hisztérikus rohamok közepette telik, mert nem találod a kedvenc miniszoknyád? Esetleg nincs egy göncöd sem, amit felvehetnél? Tippjeink segítségével könnyedén átláthatóvá varázsolhatod ruhásszekrényed, így minden reggel örömmel kutathatsz benne kincsek után. Gardróbrendezésre fel!

 

Az a bizonyos vállfa kérdés

Vállfából ugye sosem elég, de nem mindegy, hogy milyen vállfát választasz ruháid tárolására. Gondosan ügyelj rá, hogy a nadrágok, blúzok, kabátok mind-mind a nekik megfelelő vállfán lógjanak, így biztosan nem fognak gyűrődni. Ráadásul elkerülheted a kellemetlen meglepetést, hogy indulás előtt két perccel még vasalnod kell.

 

Csoportosíts!

Az átláthatóság érdekében törekedj arra, hogy a ruháid csoportokba rendezed. Szoknyákat a szoknyák mellé, nadrágokat a nadrágok mellé, a blúzokat a blúzok mellé és így tovább. Ezzel a trükkel, sokkal könnyebben átlátod majd gardróbodat és egyszerűbben párosítod össze a megfelelő darabokat.

 

Hajtogatni vagy nem hajtogatni?

Érdemes odafigyelni rá, hogy csak a pulcsikat, illetve pólókat hajtogasd össze, a többi ruhád nyugodtan tárolhatod vállfán, hiszen így sokkal jobban megőrzi a formáját. Ennek köszönhetően pedig indulásra kész ruhákat emelhetsz ki szekrényedből és nem kell gyűrött holmikat viselned.

 

Fő az átláthatóság!

Gardróbod átrendezésénél figyelj arra, hogy minél átláthatóbb maradjon. Ha zsúfolásig tömöd, ugyanúgy nem találsz majd meg semmit reggelente. Persze könnyű ezt mondani, de ha már rendszerezésről van szó, mérlegeld mi az, amire már egyáltalán nincs szükséged, amiről tudod, soha többé nem fogod felvenni. A szelektálás jó, ráadásul másoknak is segíthetsz vele, hiszen felajánlhatod jótékony célokra, de akár jelképes összegekért a neten is eladhatod.

About The Author