Hálószoba a feng shui jegyében 1. rész

Női tippek

Kíváncsi hogyan is néz a tökéletes hálószoba a feng shui jegyében? Cikkünkből most megtudhatod, hogy mit kell tenned a legmegfelelőbb hatás elérésnek érdekében.

Rend a lelke mindennek

A feng shui egyik legfontosabb, hogy rend és tisztaság uralkodjon a hálódban. Szabadulj meg a felesleges dolgoktól, ne raktárként, hanem valóban a pihenés szentélyeként tekints szobádra.

 

Frissesség

A tisztaság mellett elengedhetetlenül fontos, hogy mindig legyen friss levegő a hálóban. Ezért igyekezz naponta legalább kétszer alaposan kiszellőztetni, éjszakára azonban csukd be az ajtót, evvel elősegítheted a feltöltődést.

 

Illatok

Kedélyállapotot javításában jelentős szerepet játszhatnak az illatok is. Bátran alkalmazhatsz természetes illóolajokat, gyertyákat, melyek garantáltan feldobják a kedvedet.

 

A díszítés

Rendkívül fontos, hogy milyen díszítő elemek színesítik szobádat. Ha egy mód van rá művirág helyett élő virágot válassz illetve szerencsés elkerülni a tükröket. Ha mégis található tükör a szobádban ügyelj rá, hogy ne láss rá az ágyból vagy takard le éjszakára.

 

Elektronika

Igyekezz minden áramforrást száműzni a szobádból. Minden esetben áramtalanítsd a laptopot, a televíziót, okos telefonodat, pedig ha nem is kapcsolod ki, éjszakára fordíts előlappal lefelé. Az elektronikus hullámok megzavarhatják szervezeted egészséges működését, ezek száműzésével azonban könnyedén visszazökkenhetsz a megszokott kerékvágásba.

About The Author