Neon színek a fülledt nyár estékre

Női tippek

A nyár még javában tombol, így biztosan te is elgondolkodtál már rajta milyen színű körmökkel is dobhatnád fel a fülledt estéket. Ilyenkor egyértelműen a szabadság és az önfeledtség hangulata a domináns, így ha kedveled a vagány színkombinációkat, akkor a neon színeket bizony neked találták ki. Ráadásul a Diamond Nails kínálatában idén nyáron is megtalálhatók a neon árnyalatok, így messzire sem kell menned, ha ezekkel a csodás nyári színkombinációkkal szeretnéd feldobni az amúgy is perzselő hangulatot. 

A ruhadivathoz hasonlók az évszakok váltakozásával rendszerint a körömdivatban is új színek illetve minták jönnek. Szerencsére sok helyről leshetünk el új és újabb trendeket, hiszen amellett, hogy katalógusokból tájékozódhatunk az éppen aktuális divatról, a sztárokat lesve is elnézhetünk néhány praktikát. A kéz és lábápolás egész évben kulcsfontosságú, de nyáron még inkább előtérbe kerül.

Ezúttal a neon színek világába kalauzolunk el benneteket, hogy megmutassuk ezek az árnyalatok valóban mindenkinek jól állnak. 

Bár előrejelzések szerint az idei nyár slágere elsősorban a bordós-vörösborra hajazó árnyalat lesz, mégis a fülledt idő beköszöntével előtérbe kerülnek a már jól ismert neonos, vibráló árnyalatok, melyek garantáltan megszínezik a bulis estéket. Ezek a színek gyakran szoros összefüggésben állnak az éppen aktuális fürdőruhadivattal, így nem csoda, hogy a pink, menta vagy éppen a türkiz különböző árnyalatai évről évre megkezdik hódító hadjáratukat.

Arra azonban érdemes odafigyelni, hogy mennyire vetjük bele magunkat a neon őrületbe. Ha alapjáraton nem viseljük ezeket a színeket, vagyis csak nyáron vállaljuk be őket, akkor érdemes lehet egy kedvenc színt kiválasztani és első körben ehhez a tónushoz igazítani a különböző kiegészítőket, fürdőruhákat, nyári kisruhákat.  

Elég, ha a neon csak körmünkön pompázik, a ruháknak nem feltétlenül kell rikítaniuk, hiszen evvel csak ellentétes hatást érsz el. Káprázatos körmök, visszafogott ruhák és kész is a tökéletes nyár esti szett. A DN 152-es árnyalata péládul kitűnő választás lehet, hisz bár neon szín mégis egy igazán elegáns, ámde bohókás külsőt kölcsönöz viselőjének. Ami pedig érvként mellette szolgál, hogy magas fényének köszönhetően akár három hétig is bátran viselheted, így garantáltan te leszel a legsikkesebb majd a strandon. 

Ha azonban alapjáraton is nagyon belevaló, vagány ruhákat részesíted előnyben és nem a visszafogott, romantikus stílusban érzed magad otthon, akkor bátran belevetheted magad a neon trendbe.

Ebben az esetben nyugodtan kombinálhatod a neon színű ruhákat és kiegészítőket, úgy hogy azok passzoljanak az éppen aktuális gél lakkoddal. Azonban vigyázz: ne legyen minden ruhadarabod neon színű, mert akkor bizony még a sötétben is világítani fogsz. 

 

Ha pedig úgy érzed, egyénised megköveteli, hogy több neon szín bevonásával kápráztasd el a környezeted, akkor akár két féle neon árnyalatot is kombinálhatsz. Fontos, hogy a választott színek ugyanabból a színárnyalatból kerüljenek ki, így az, ha körmöd például zöld, akkor érdemes lehet ehhez passzolva narancssárga vagy sárga ruhát választani. Tabunak számítanak a csillogó és fényes darabok, evvel inkább közönséges hatást érnél el. 

A neon színek tekintetében a fő ismérv a mérték. Légy mindig nagyon elővigyázatos ezekkel a színekkel kapcsolatban, ha szükséges kérd szakember véleményét. Ha a világos színeket kombinálod az élénkebb árnyalatokkal, nem lőhetsz a bakot. A lényeg, hogy ne a jövő évi farsang jelmezed tervezd meg, hanem az éppen aktuális napi outfitedet. Vidám színek és minták. Ezekkel könnyedén felhívhatod magadra úgy a figyelmet, hogy az közben egy cseppet sem lesz kirívó. Így kell kombinálni egymással a világos színeket, a neont és a mintákat. 

 

About The Author