Hogyan szerezzem vissza az exem?

Női tippek Szerelmi tanácsok

Hogyan szerezzem vissza az exem?

Szakítás után vágyakozol az exed után?

Ez teljesen normális érzés. Ez nem csak vágyakozás, már túl hosszúra nyúlt, és szentül hiszed, hogy nektek együtt kell lennetek? Vissza akarod szerezni őt, és ebben semmi és senki nem állhat az utadba? Először is: bizonyosodj meg róla, hogy nem arculcsapás újra megpróbálni, hiszen nem véletlenül ex az az ex.

Ha teljesen biztos vagy benne, hogy vissza kell hódítanod őt, akkor viszont hajrá! Nincs vesztegetni való idő!

Mi a terv?

A szíved azt diktálja, hogy mondd meg neki őszintén, hogy mit érzel? A leplezetlen őszinteség nem biztos, hogy jó ötlet egy ilyen szituációban. Pontosan a szakítás utáni kezdeti időkben űzzük el leginkább az exünket az utána való loholással, ezzel sarokba szorítva őt. Éppen ezért, ha kezdetben kevesebbet teszünk, többet érünk el! A kevesebb néha több.

1. Először is kerülj tisztába önmagaddal.

Miért akarod újrakezdeni vele? Nem jött össze senki mással, és elkezdett hiányozni? Tényleg ő az, akivel lenni akarsz, vagy ha nincs ló, jó a szamár is?

Ne tégy hirtelen lépéseket, ne zaklasd őt fel, és ne zavard össze a saját érzéseidet sem még jobban.

2.Ha eltökélt szándékod kibékülni vele, akkor lépj vele újra kapcsolatba.

Ha megszakadt köztetek a kapcsolat, akkor írj rá, érdeklődj a hogyan léte felől.

Ha nyitott, és beszélgetős kedvében van, akkor lehet, hogy ő sem zárkózott el teljesen tőled, így újra a bizalmába férkőzhetsz, folytasd tovább a beszélgetést, és várd meg, amíg elhív valahova, vagy előhozakodik az újrakezdéssel.

Ha ez nem történik meg, és nem érted az egészet, akkor kérdezz rá nyugodtan, hogy mi lesz most.

De vigyázz, lehet, hogy hátsó szándék lapul benne.

Ha az ex csak „összejárogatni” akar veled, ne reméled, hogy vannak még irántad érzelmei, csak alkalmi szexpartnert keres, és kihasználja a te érzelmeidet.

Felejtsd el, ha újra kezdeni akarod, így nem fogod visszakapni.

3. Ha még tartod vele a kapcsolatot, tehát folyamatosan beszéltek, vagy találkoztok is, akkor vagy megmondod neki kerekperec, hogy te vissza akarod kapni azt, ami volt, vagy pedig megvárod, amíg ő lép.

Ha semmiképp nem szeretnéd neki ezt elmondani, mert félsz a csalódástól, akkor adj ki számára magadból jeleket, hátha kapcsol.

De ne várd meg, míg feltűnik a színen egy másik nő.

4. Ha már tovább lépett, és valaki más került a helyedre, akkor nehezebb dolgod van.

Ki kell puhatolnod, hogy komoly-e a kapcsolat, vagy csak téged akar elfelejteni vele. Ha ez kiderült, hogy így van, akkor szabad a pálya, viszont ha komolyan érdekli őt a lány, akkor jobb, ha félre állsz.

De ha még így is akarod őt, akkor vedd fel a harcot vetélytársaddal.

5. Az is lényeges pont, hogy miért következett be a szakítás. Ki szakított kivel? Ő veled? Vagy te vele? Esetleg közös döntés volt?

Ahány kapcsolat, annyiféle probléma.

A legnépszerűbb problémák a hűtlenség, a féltékenykedés, a sok veszekedés. Gondoljuk át, hogy ezeket a sérelmeket el tudjuk felejteni? Tovább tudnánk élni ezzel? Megéri összeragasztani a törött bögrét?

Ha a válasz igen, akkor a legjobb, ha leültök megbeszélni.

Ha hajlandó leülni, megbeszélni, akkor érdemes átgondolni az újrakezdést, viszont ha a sérelmeit vágja hozzád, ezzel neked fájdalmat okozva, és a saját fájdalmán pedig könnyíteni akarva, akkor felejtsd el, ha nem tudtok közös nevezőre jutni. Te se bántsd őt meg az általa elkövetett hibák felhánytorgatásával, ha te akarod újrakezdeni, jobb lesz, ha tiszta lappal indítasz te is.

About The Author