Mit szeretnek a nők?

Szerelmi tanácsok

Mit szeretnek a nők?

 

Mit szeretnek a nők? Mi kell a nőnek? Akarják-e tudni egyáltalán a férfiak a választ? Mel Gibsonnak volt szerencséje a női agy rejtelmeiben lubickolni, „Mi kell a nőnek?” című romantikus vígjátékában, ahol történetesen egy baleset során szuper képességre tett szert: hallotta a nők gondolatait. A Nick Marshall-t alakító Mel Gibson addig a pillanatig meg volt róla győződve, hogy népszerű a hölgyek körében, hiszen addig nem hallotta a gondolataikat, nem hallotta, hogy amíg a titkárnője bájosan mosolyog, addig milyen sötét gondolatai vannak. A sokk túlélését követően úgy döntött, hogy felhasználja ezt a képességet a saját maga javára. Viszont egy idő után rájött, hogy ez mégsem olyan jó. A férfi olvasókhoz fordulnék: akarjátok ti ezt a képességet? Valóban akarjátok tudni, hogy mi kell a nőnek, hogy mit szeretnek a nők? Mikor elejtesz egy – számodra istenkirály bókot – ő nevet, de lehet, hogy közben teljesen mást gondol, csak nem akar megbántani.

Egy-két szép szó, egy csokor virág, bon-bon, egy karibi utazás, ékszer, sportkocsi, jegygyűrű… egy férfi sokféleképpen kifejezheti hódolatát egy nő felé. De gyakran a férfiak is tanácstalanok, miképpen fejezzék ki egy hihetetlenül vonzó nő számára érdeklődésüket, vagy akár szándékukat.

A nőknek a különböző pletykalapok próbálják elmagyarázni, hogy milyenek legyenek, hogy mit szeressenek a férfiakon, hogy hívják fel magukra a kiszemelt férfi, vagy esetleg férfiak figyelmét, amennyiben több is akad.

A nők azt szeretik, ha a férfiak odaadóan udvarolnak, puccos éttermekbe viszik el a hölgyeket, vastag pénztárcával rendelkeznek, és persze a megjelenésük sem utolsó. Megbízható férfira van szükség, akivel előre lehet tervezni. És ez nem minden, legyen türelmes, lesse minden kívánságunkat, és persze más nőre rá se nézzen. Persze a valóság ennél sokkal összetettebb. Egy dolog – meglátni és megszeretni. De ami könnyen jön, az általában könnyen is megy, kivéve a felesleg. A nőket is,- mint a férfiakat – a vadászösztön hajtja, addig vannak oda egy férfiért, amíg meg nem kapták, így kell egy kis kétségbeesés.

Minden nő azt állítja, hogy megbízható, intelligens szőke herceg kell fehér lovon, viszont ha ez a személy megjelenik az életünkben, akkor tétovázunk, megijedünk, nem tudunk azonosulni a valósággal.

Nem csak a férfiak állapodnak meg „későn”. A nőkre ugyanez érvényes. Őket is hajtja a kíváncsiság, a kalandvágy, és bizony gyakori probléma, hogy a holtomiglan-holtodiglan az esetek 80-85%-ban nem szó szerint értendő, hanem addig, amíg „minden jó”.  Ezért is okosabb döntés várni, mint rossz döntést hozni.

Manapság már nehéz egy nőnek örömet szerezni. Manapság már nem a tárgyakat gyűjtögetik, hanem sokkal inkább a lájkolókat, és követőket. Egyes nőknek már az a világot jelenti, hogy az újonnan sztoriba feltöltött szelfijét, vagy éppen az üres plafont egy díszes csillárral a közepén egy perc alatt több százan megnézték, hiszen az már felér egy udvarlással.

A helyzet az- visszatérve Nick Marshall-ra – hogy a férfiak nem tudnak rájönni maguktól.

A magyar férfiak ezt a 3 dolgot szokták a legtöbbször ajándékba adni a párjuknak: 
– valami hasznos („Mert ő maga ezt kérte”)
– műszaki cikk („Én örülnék neki, biztos Ő is fog…”)
– ékszer („Nagyapám mindig mondta, hogy az a biztos”)

 A magyar nők viszont legjobban ezt szeretik kapni ajándékba a pasijuktól:
– élmény (De legyen romantikus!)
– utazás (De legyen elegáns és romantikus!)
– ékszer (De legyen gyönyörű és romantikus!)

 És ezek a citrom díjasok, a tuti bukók:
– háztartási cikk (Mire gondol a Nő: „Nem vagyok a cselédje…”)
– műszaki cikk („Ez előbb-utóbb úgyis nála fog kikötni, lehet hogy igazából magának vette???”)
– valami hasznos („OK, azt mondtam, hogy ezt szeretném, DE NEM ÚGY GONDOLTAM!”)

 

Talán a legjobb, ha szó szerint megmondjátok a férfiaknak, hogy mit szeretnétek, a félreértések elkerülése végett.

About The Author