Hogyan találjuk meg a tökéletes hajszínt?

Női tippek

Nekünk, nőknek az egyik legnagyobb embert próbáló feladat, hogy végre megtaláljuk az egyéniségünkhöz és külsőnkhöz leginkább passzoló tökéletes hajszínt. Köztudott, hogy egy jól megválasztott szín hatalmas mértékben hozzájárulhat megjelenésünkhöz, ráadásul önbizalom növelő hatással is rendelkezik. De milyen tényezők alapján találjuk meg a tökéletes árnyalatot? Mi lehet segítségünkre abban, hogy elkerüljünk egy-egy hatalmas melléfogást? Tippjeink segítségével most megtudhatod!

Maradjunk gyerekek! 

Ha már több hajfestésen átestél, de még mindig nem vagy elégedett a tükörben látottakkal érdemes lehet előbogarásznod a fiók mélyén lapuló gyermekkori képeid és megfigyelni milyen színben is pompáztad akkoriban fürtjeid. Hiszen ezeken a képeken rejlik a tökéletes árnyalat titka, ugyanis, ami gyermekként jól állt, az minden bizonnyal most is nagyszerűen fog majd mutatni rajtad. 

 

A szem és bőrszín 

Ahhoz, hogy megtaláld, a számodra legmegfelelőbb árnyalatot mindenképpen vedd figyelembe testi adottságaid, tehát a bőr és szemszínedet. Ugyanis egy világos bőrű, világos szemű lánynak a sötétebb, fekete színek egyáltalán nem állnak jól, ráadásul öregítik is az ember lányát. Hasonló a helyzet azokkal a lányokkal, akiknek sötétebb, kissé kreolos a bőrtónusuk, nekik meg a világos hajszínek hathatnak rendkívül természetellenesen. Ezen szempontok alapján, ha világosabb, kissé pink-es beütésű bőrrel áldott meg a sors inkább válassz hamuszíneket, míg sötétebb bőr esetében bátran próbáld ki a sötétbarna vagy akár a fekete, mahagóni árnyalatait. 

 

A szakember segít! 

Ma már semmi sem lehetetlen, így akár szőkéből lehetsz fekete vagy fordítva. Ám az ilyen drasztikus változások elérésének érdekében felejtsd el az otthoni hajfestést, még akkor is, ha a színskála bármelyik árnyalatát leemelheted az áruházak polcairól. Ezek a beavatkozások ugyanis rendkívüli szakértelmet igényelnek, melyekkel otthonodban nem biztos, hogy boldogulni fogsz. A kellemetlen meglepetésen elkerülésének érdekében inkább keresd fel fodrászod, aki segít kiválasztani a megfelelő árnyalatot majd tökéletesen meg is valósítja azt. 

 

About The Author