Hol vannak az illatzónáink?

Női tippek

Imádod a kedvenc parfümöd illatát, de délutánra már nem is érzed, hogy magadra fújtad?

Cikkünkből most megtudhatod, hogy melyek azok a zónák a testen, ahová érdemes fújnod kedvencedből, annak érdekében, hogy egész nap lehengerlő illatfelhő vegyen körül. 

A hajra 

Hajra csak akkor érdemes permetezned kedvencedből, ha éppen frissen van mosva. Emellett ügyelj rá, hogy nagyon minimális parfüm kerüljön rá, ugyanis alkoholtartamának hála könnyedén kiszáríthatja tincseidet. 

 

A fül mögé 

A fül mögötti zónára fújva akár egész nap érezheted magadon kedvenc parfümöd illatát. Persze itt is csínján kell vele bánni, ha túl sokat fújsz pacsuli hatását keltheted. 

 

A csukló

A csuklóra fújni parfümünket nagyon jó választás, de sajnos hamar erejét veszte a sok kézmosás következtében. Így oda csak akkor fújj, ha nem vagy rest napi többször ismét befúni azt. 

 

A hajlatok 

Érdemes lehet a könyököd hajlatába is csempészned egy kicsit kedvenc illatodból, hiszen itt rendkívül tartós lesz majd parfümöd. Ráadásul intenzitását tekintve is csak akkor lehet majd érezni, ha felemeled a karod. Emellett, ha rövidnadrágot vagy szoknyát viselsz, nyugodtan fújhatsz egy kicsit a térdhajlatodba is, hiszen az illat is tökéletesen érződik majd és elcsábítja környezeted.

About The Author