Így bízz meg a párodban!

Női tippek Szerelmi tanácsok

A féltékenység nagyúr és sajnos nagyon hamar megfertőzheti a legjobb kapcsolatokat is. Ha egyszer megcsap minket a féltékenység szele, rendkívül nehéz leküzdeni azt. Sokszor alaptalanok a feltételezéseink és csak az őrületbe kergetjük párunkat értelmezhetetlen feltételezéseinkkel.

Tippjeink segítségével most megtudhatod, hogy miként bízhatsz meg párodban úgy, hogy közben az egészséges féltékenység ne menjen a kapcsolat rovására.

Tisztázzátok a játékszabályokat! 

Onnantól kezdve, hogy monogám kapcsolatba kezdtek, fontos, hogy mindketten tartástok egymást a megbeszélt feltételekhez. Ám a monogámia minden pár életében más és más jelentéstartalommal bír, így ha számodra bántó és fájó érzés, hogy kedvesed tartja a kapcsolatot exével, inkább tisztázd vele, hogy ez nálad már nem fér bele. Hidd el hosszútávon kedvezőbb lesz őszinteséged, hiszen elkerülhetőek lesznek a felesleges viták. 

Lejjebb az elvárásokkal!

Sokan beleesünk abba a hibába, hogy irreális elvárásokat állítunk párunkkal szemben. Olyasmit várunk el tőle, amit nem képes teljesíteni, evvel pedig akár el is könyvelhetjük tehetetlenségét. Érdemes lejjebb adni azokat a fránya elvárásokat és elfogadni, hogy párunk is ember, így képtelenség, hogy 0-24-ben csak rád figyeljen, csak veled foglalkozzon. Ha teljesíthető elvárásokat támasztasz pároddal szemben, jóval kevesebb csalódásban lesz részed, ráadásul bizalmad is növekedni fog párod irányába. 

Csak őszintén! 

Lehet, hogy közhelynek tűnik, de mégis a bizalom szempontjából a legfontosabb alapszabály. Ahhoz, hogy képesek legyetek megbeszélni, tisztázni végül pedig megoldani a problémáitokat, őszintén meg kell nyílnotok a másiknak. Ez pedig az egyik legkeményebb feladat, hogy őszintén megvitassuk párunkkal mi is bánt bennünket. Pedig a hosszú távú és jó kapcsolat titka, mely a kölcsönös bizalmon nyugszik, bizony nem más, mint az őszinteség. 

About The Author