Minden, amit tudni akartál a BB krémről

Szépségápolás
Sokan használják, ráadásul ódákat zengnek róla? Te mégsem merted még bevállalni? Csodás arcbőrt varázsol, ráadásul még hidratál is?

Íme, a BB krém, az egyik leghasznosabb kozmetikum, ami valaha piacra került. 

Kevesen tudják, hogy a BB krém ötlete eredetileg egy német szabadalom, hiszen miután a 60-as években elterjedtek a lézeres kezelések, szükség volt egy olyan multifunkcionális kozmetikumra, ami egyszerre gyógyítja, hidratálja és nyugtatja is az arcbőrt.

Ez a szabadalom volt a blemish blam. Ehhez adták hozzá a színezőt, ami eltünteti a bőrpírt, közben mégis táplálja az arcbőrt. 

Ugyan a régi ötlet újra felhasználása csak nemrég terjedt el, mégis hatalmas népszerűségnek örvend. Rengetegek esküsznek a BB krémre, aminek alapja tulajdonképpen, hogy ötvözi az alapozó, a fényvédő és a hidratáló krém elemeit. 

A téli időszakban érdemes alá egy kisebb réteg hidratálót is felvinni, ám nyáron önmagában is tökéletes hatást biztosít. Eltünteti a bőrpírt és egyenletes arcbőrt varázsol. Ma már számos márka termékei közül választhatunk, ennek a forradalmian új terméknek köszönhetően pedig három az egyben kényeztethetjük arcbőrünket. 

About The Author