Mintás ágyneműhuzatot válasszak?

Női tippek
Ágyneműhuzatnak nevezzük azt, ami éjszaka a bőrünkhöz simulva segíti a pihentető alvásunkat, ezért nagyon fontos, hogy milyen anyagból készül, hogyan ér hozzánk, és mivel szolgálja az egészségünket.

Ezen kívül, nem elhanyagolható tényező, hogy milyen színekben pompázik. Vannak igazán csajos színek és minták, amik minden hangulathoz illenek.

Nézzünk meg hármat a szépséges, mintás ágyneműhuzatok közül.

 

Ágyneműhuzatok geometrikus mintával

A geometrikus minták foglalkoztatják a szemünket addig, míg a fáradtságtól le nem csukódik. Viccet félretéve, a geometrikus minták fiatalos, modern hangulatúak, ilyenné varázsolják a hálószobát is.

Ami az anyagát illeti, a mintás ágynemű huzatok egyik exkluzív alapanyaga a damaszt, a másik pedig pamut-szatén. 

A pamut érintését szeretjük érezni a bőrünkön, finom és puha. Meg aztán jól szellőzik és felszívja az izzadtságot, ha úgy alakul. A szaténszövést pedig azért szeretjük, mert laza szerkezetet ad az ágyneműhuzatnak, ami ezért rugalmas lesz. 

A damaszt ágynemű a luxus érzését és óráit adja meg nekünk. Felbecsülhetetlen értéke, hogy reggel úgy indulhatunk dolgozni, hogy luxusban feltöltődve töltöttük az éjszakát.

 

Gyerekmintás ágyneműhuzatok

A gyerekszobának is meg kell adnunk, ami jár neki. A hangulatot, és a jó-álom-teremtő képességet.

A gyermekmintás ágynemű esetében szintén nagyon fontos az alapanyag ahhoz, hogy melegben, de nem izzadva alhason a gyermeknek. A gyerekmintás ágyneműhuzat anyaga legyen 100% pamut, a kellemes érintésért, a remek szellőzésért és a meleg biztonságért.

Ami a gyerekágynemű mintáját illeti, alapvető, hogy világos alapszínekkel rendelkezik az ágynemű, és vidám, mesefigurás alakok vannak rajta.

Ez barátságossá és hívogatóvá teszi az ágyat, a hálószobát a gyermek számára, ami nagy kihívás, de színes gyerekmintás ágyneműhuzattal megoldható.

 

Virágos ágyneműhuzatok

Legyen bármilyen időszaka a történelemnek, a romantika sosem megy ki a divatból. És mi lehetne romantikusabb, mint egy virág mintás ágyneműhuzat?

Sokat változtak a virágos ágyneműhuzatok, folyton megújulnak, a divat hangulatainak megfelelően. Lehet halvány alapszínen kicsi virágok, vagy erős alapszínen nagy virágos minták, olyan széles a paletta, hogy egész biztosan megtaláljuk a hangulatunknak és ízlésünknek megfelelőt.

A virágos ágyneműhuzat anyaga leggyakrabban pamut, vagy pamut-szatén, ami alváshoz a legideálisabb ágyneműhuzat, mert jó belebújni és könnyű benne szépet álmodni.

Mintás ágyneműhuzatokat változatos színekben találhatsz az agynemushop.hu webshopban. 

 

Összegzés

Nagyon fontos, hogy milyen ágyneműhuzat támogatja a pihenésünket, a nap harmadát kitöltő alvásunkat. A színek, a minták, és az ágynemű érzete, ahogy a bőrünkhöz ér, hangsúlyosabb a pihenésünk tekintetében, mint gondolnánk. A geometrikus minták modern, fiatalos, lendületes hangulatot és kisugárzást adnak nekünk éjszakára, a virágos ágyneműhuzatok pedig lágyabb, romantikusabb világba röpíthetnek bennünket. A gyermek mintás ágyneműnek pedig komoly szerepet kell vállalni abban, hogy a gyermek szeressen aludni, és jól is érezze magát közben.

About The Author