Ajándék kolléganőknek

Női tippek
Az életünk nagy részét, mondhatni a túlnyomó részét a munkahelyünkön töltjük. A kolléganőkkel kialakított kapcsolat meghatározhatja a napjaink minőségét, a munka hangulatát.

Érdemes tehát odafigyelni a közelgő ünnepekre, és kedves, vicces, vagy bulis ajándékkal megbecsülni a kolléganőinket.

 

Ajándék kolléganőnek szívből

Optimális  kolléganőkből lehetnek a legjobb barátok. Sok az együtt töltött idő, hasonlóak a munkakörülmények és az elvárások, értitek egymás belsős poénjait.

Ha olyan szerencsés vagy, hogy a kolléganőd, vagy kolléganőid egyben a barátaid is, akkor válassz nekik ajándékot szívből. A kedvenc írójától egy könyv, vagy a házi kedvencéről készült hűtőmágnes apróságnak tűnhet, de ezek az apróságok teszik ki az életünket.

Egy kedves feliratú bögre, vagy a kedvenc állatos párnája biztos örömet szerez neki. Ahogy egy közösen eltöltött este is.

 

Praktikus ajándék?

Sok múlik azon, hogy a kolléganő, akinek ajándékot keresel, milyen. Van az úgy, hogy a kolléganő nem szereti a felhajtást, sem a közös szülinapozást. Ha csak egy kis aprósággal akarsz megemlékezni róla, akkor egy vidám vagy vicces kulcstartó, esetleg egy szép gravírozott toll megfelelő ajándék lehet az egyensúly megtartására.

Fontos, hogy a kolléganőnek vehetsz királyabb ajándékot, mint a főnöknek. Szomorú, de a főnök is ember, aki könnyen megsértődik. Szóval, ezt tartsd szem előtt mindképp. Szerencsére tökéletes főnök ajándékokat is lehet kapni de ez egy másik történet lesz.

 

Ajándék kolléganőnek buliból

Amikor a kollégák kicsit örültek mint te, és hajlandóak felszállni veled  a bulivonatra, akkor az ajándék lehetőségek száma végtelen. Bulicsákó és bulikorona, ivós társasjáték bármilyen „ünneplés” kelléke lehet. A zsákbamacska ajándékok még csapatépítő jelleggel is bírnak, ha jól választod ki.

 

Személyes ajándéknak pedig ott a tökéletes, és abszolút nem praktikus ajándék, a nyakkendő kolléganőnek. Nincs haszna, de vidámságot áraszt magából, és egy kolléga-bulin mi kell még?

Ha kolléganőnek keresel ajándékot, akkor nevesajandek.hu Kolléganőnek ajándék oldalán több száz ajándék között válogathatsz!

 

Összegezve

A munkahelyen töltjük az életünk nagy részét, tehát a kollégák lehetnek a második családunk… A kolléganőkből lehetnek munkatársak, vagy akár barátnők, sőt, legjobb barátnők is. Ahogy a tesókból is lehet barát vagy ellenség. Mindenképpen érdemes tehát jól átgondoltan választani ajándékot, külön9ös tekintettel figyelni arra, hogy semmiképp ne szárnyalja túl a főnök ajándékát, semmilyen szempontból.

About The Author