Női praktikák férfiakkal szemben

Szerelmi tanácsok

Női praktikák férfiakkal szemben

   Évezredek óta vitatott dolog, hogy melyik nem az okosabb. A nők? A férfiak? Ez tipikusan egy olyan kérdés, ami valószínűleg sosem lesz megvitatva rendesen, de az biztos, hogy a nőknek vannak taktikái a férfiakkal szemben.

A gyors, alkalmi ismerkedés során a hölgyek leggyakrabban kikosarazzák a nekik nem tetsző férfiakat. Ám léteznek olyan, kevésbé kíméletes eljáráshoz folyamodó nők is, akik egy darabig elviselik a sóvárgó férfi társaságát, majd amikor egy megfelelőbb tulajdonságokkal rendelkező egyénnel találkoznak, akkor válnak meg a férfipótléktól. Az ilyen nők képtelenek egyedül lenni, elviselhetetlennek tartják, ha nincs párkapcsolatuk, ezért inkább efféle kegyetlen játékokat űznek a férfiakkal.

A férfiak nem tudnak mit kezdeni a nők sírógörcseivel, dühkitöréseivel, mert nem érzik azokat racionálisnak. Ha valamit szeretne, kérje meg vagy kérdezzen – soha ne rendezzen jelenetet, ne tomboljon, és ne kezdjen el krokodilkönnyeket hullatni, a férfiak ugyanis úgy élik meg ezeket a helyzeteket, hogy sarokba szorítják és zsarolják őket. Ez nem érzéketlenség, egyszerűen más beállítottságúak, mint a nők – számukra egyszerűen érthetetlen ez a fajta magatartás, és mint ilyen, riasztja is őket. Arról nem is beszélve, hogy nem veszik komolyan a hisztérikákat. A parancsolgatást pedig kihívásként, tekintélyük semmibe vételeként élik meg. Ha el szeretne valamit érni, egy kedves odabújás, egy mosoly sokkal jobb eredményre vezet partnerénél, mint a dirigálás vagy a sértődés.

A szexuális intimitás minden kapcsolat legfontosabb alapja a bizalom és a szeretet mellett, amely a férfiak számára nélkülözhetetlen, elemi szükséglet a mindennapokban. Ez a praktika a legrégebbi és a próbákat leginkább kiállt fegyver a nők kezében a férfiakkal szemben. A legtöbb férfinak a szex majdnem olyan fontos, mint a lélegzés, ezért kiváló eszköz a szexuális együttlétek időleges beszüntetése annak érdekében, hogy megbüntessék párjukat, vagy valamit kiköveteljenek tőle. Nyilván nem kell engedni a partnernek minden egyes szituációban, amikor megfogja a fenekét vagy magához öleli, hiszen a nő nem szexuális tárgy, de néha igenis vegyen erőt magán, és szeretkezzen vele akkor is, ha esetleg úgy érzi, semmi energiája hozzá a mindennapi rohanás után. Egyrészt ha így tesz, biztos, hogy ön is élvezni fogja, amit viszonzásul kap, másrészt a férfiak számára tényleg mindennapos igény a jó szex. Ha hetekig éhezteti a férfit, az csak egyre feszültebb, dekoncentráltabb és barátságtalanabb lesz.

Teljesen mindegy, milyen indokból történik, ha a nő a barátja előtt más férfiakkal flörtöl – akár visszavágás, akár önbizalomhiány miatti kompenzáció – az ilyen praktikákhoz folyamodó nők nem csak éretlenek egy párkapcsolatra, de komolyan manipulatív szándékúak is.

Lehet, hogy már valaki házas, de a férj attól még férfi. Annak ellenére, hogy minden helyzetben látták már egymást, ne higgye, hogy örül, ha igénytelenül, ápolatlanul jelenik meg előtte. A szőrös láb és hónalj, a „bajuszka”, a lenőtt haj, az izzadságszag és a koszos köröm különösen riasztó, vágylohasztó tényezőknek számítanak. Ne feledje: ha ad magára, partnere ezen a téren is jobban meg akar majd felelni. Ez pedig szintén egy hasznos praktika, ha a nő azt akarja elérni, hogy a férfi többet foglalkozzon magával és a külsőségeivel.

A nők gyakran szexgépekként tekintenek a férfiakra, akiknek csak „azon” jár az eszük, és semmi máson, pedig a férfiak is igénylik a babusgatást, a szeretgetést, illetve szeretik érezni, ha szükség van rájuk, ha ragaszkodnak hozzájuk. Gyakran oda kell menni a partnerhez, ölelgetni, simogatni, bújni hozzá, és éreztetni vele, hogy ő a legfontosabb. Egy szeretett férfi szinte mindenre rávehető, ezért ez a praktika a legtöbb esetben, vagyis körülbelül mindig hatásos.

A férfiak minden körülmények között megértést és támogatást várnak el partnerüktől, különösen, ha a dolgok rosszabbra fordulnak. Nem véletlenül született az a mondás sem, hogy egy férfi sikerei mögött mindig a feleségét kell keresni – ez valóban így van. Biztos lehet benne, hogy ha mindig segíti, ő is sokkal jobban tiszteli majd önt, és a véleményét is gyakrabban kérdezi meg, mint egyébként. Ezt pedig sok nő kihasználva, praktikaként felhasználva manipulálja a naiv férfit.

Ezeken kívül akadnak azok a pillanatok, akikor a kapcsolatban lévő férfi régóta tervezi, hogy elmegy a barátaival mulatni, mindent megszervezve már készül a találkozóra, amikor a párja azzal áll elő, hogy nagyon szeretné, ha inkább vele töltené az estét. Amikor egy ilyen kérés a „ha igazán szeretsz” szövegkörnyezetben hangzik el, akkor próbatételről van szó, amelyben egyetlen helyes megoldás létezik a nő számára, ha a férfi azonnal hozzá rohan.  

Vannak olyan nők, akik úgy indulnak neki az esti mulatozásnak, hogy eszük ágában sincs egy vasat sem költeni a szórakozóhelyeken és bárokban. Bájaikat, vonzerejüket bevetve a helyszínen lévő férfiakkal hívatják meg magukat e helyett. Igaz, az így szórakozó hölgyek között akad olyan, aki végül meg is ismerkedik valakivel, de vannak, akik egy rövidke flörtöt követően továbbállnak.

    Valljuk be, a nők elég manipulatívak tudnak lenni, ha akarnak, ezért rengeteg praktika lapul a fejükben.

About The Author