Viszlát szem alatti karikák! – Szuper tippek, ha neked is karikás a szemed!

Női tippek

A karikás, püffedt szemek főleg a nőket érinti, akik állandó harcot is vívhatnak szemük alatt elhelyezkedő sötét karikákkal. Összeszedtünk néhány praktikát, amik felveszik a harcot a karikák elleni küzdelemmel és gyakorta sikert is aratnak. 

Ha allergiás eredetű 

Allergia esetében a szemek, könnyek felduzzadhatnak, ugyanis ilyenkor felhalmozódik az ott található folyadék.

Ilyenkor fontos, hogy sose feledkezzünk meg az allergia elleni gyógyszer szedéséről, hiszen ez sokat javíthat a helyzeten és csökkentheti a folyadék felhalmozódását. 

Ha genetikai eredetű 

A szem alatti karikákat, akár örökölhetjük is szüleinktől, ám ebben az esetben sem kell pánikba esni, hiszen számos praktika segítségével vehetjük fel a harcot a puffadt szemek ellen. Fontos tudni, hogy a genetikai eredetű karikákat teljesen sosem fogod tudni eltüntetni, ám néhány egyszerű tipp segítségével igazán látványos eredményeket érhetsz el. Ilyenkor ajánlott a napi nyolc pohár víz, minimum hétórányi alvás, illetve a só bevitel csökkentése. 

A végső megoldás: a korrektor 

Ha reggel felébredve már nincs időd a különböző kezelésekre, előveheted a nők titkos fegyverét a korrektort. A korrektor, illetve az egyéb bőrhibákat eltakaró kozmetikumok esetében nagyon fontos tudni, hogy nem szabad az egész táskára felvinni, hiszen az csak jobban kiemelné azt. Csupán az árnyékukon, vonalukon alkalmazandó. Ha a szem alatti karikák eltüntetéséről van szó inkább a minőséget, ne pedig a mennyiséget preferáljuk. 

About The Author