A spórolás művészete

Női tippek

A spórolás művészete
A nők legnagyobb pénztárca gyilkos tevékenysége egyértelműen a vásárlás. Egy-egy leértékel, könnyedén rabul ejt minket és hamar a legjobb ajánlatként tartjuk számon, ha valamit fél áron akarnak ránksózni. Persze állandóan megfogadjuk, hogy nem szívjuk le megint a bankszámlánkat, de hamar azt vesszük észre, hogy bizony megint számtalan felesleges dolog vesz minket körbe. Tippjeink most megmutatják, hogyan is húzhatjuk be azt a bizonyos kéziféket és miként lehetünk a spórolás művészei.

 

Enni vagy nem enni?

Sokan beleesnek abba a hibába, hogy éhesen indulnak bevásárló körútra, abban a hitben, hogy így akár egy számmal kisebb ruhába is beleférnek. Ez azonban a lehető legrosszabb döntés, hiszen éhesen gyakrabban hozunk rossz döntést, így lehet, hogy akár kétszer annyi, de rossz méretű ruhát is megveszünk, amit utána soha az életben nem húzunk fel többet. Inkább egyél otthon eleget és a számodra megfelelő méretű ruhát válaszd ki. Az önbizalmadnak is jobbat tesz, ha a kiválasztott szépség valóban tökéletesen fest majd rajtad.

 

Facebook, Instagram és társaik

A 21. századi technológiának köszönhetően ma már akár a próbafülkéből is küldhetünk szelfiket vagy fényképezhetjük le szettünket teljes egészében. Ezzel is visszaigazolást várva arra, hogy valóban megvegyük-e. Ám pontosan a közösségi oldalak általi függésnek hála a fiatal lányok egyre több pénz költenek csakhogy lépést tarthassanak a szelfi divathullámmal. Vásárlás közben felesleges a telefonod csekkolnod, próbálj erős maradni, és ha mindenáron egy kitűnő fotót szeretnél, azt már csak otthon a valóban megvásárolt ruhadarabban készítsd el.

 

Gyorsan, gyorsan!

Ha állandóan rohansz, és alig jut időd a bevásárlásra, bizony te is a villám vásárlók táborát erősíted. Azonban azok az emberek, akik igyekeznek minél hamarabb megvenni a szükséges termékeket, akár kétszer annyi pénzt is költhetnek, mint lassabb társaik. Próbálj meg beiktatni heti egy napot, amikor megnyugszol és csakis a bevásárlásra koncentrálsz. Súlyos összegeket spórolhatsz meg, ha csak akár plusz húsz percet szánsz arra, hogy alaposan körbe nézz a megannyi termék között.

About The Author