Dekorációs tippek kevés pénzből

Női tippek

Mindannyian otthonos és lakható otthonra vágyunk, ám sokunknak problémát okozhat a lakberendezés kérdése.

Ugyanis, ahhoz, hogy takaros otthont varázsoljunk, magunknak azt gondolhatjuk, hogy vagyonokat kell beáldoznunk a kívánt eredmény érdekében. Ám néhány egyszerű ötlet segítségével és pénztárcabarát tipp segítségével könnyedén lehet neked is csodaszép lakásod. 

 

Fő a minimalizmus 

Ha a minimalista stílust igyekszel erősíteni, annak számos előnye lehet. Ha kevesebb hangsúlyos tárgyat helyezet előtérbe, az takarítás szempontjából sem utolsó, ráadásul jóval költséghatékonyabb megoldás is, ha nem pakolod tele a lakásod mindenféle haszontalan kacattal. Ha beszerzel néhány mutatós vázás, a berendezéshez passzoló képkeretet esetleg néhány szobába való díszt, akkor már másra nem is lesz szükség. Egyszerű lesz, mégis nagyszerű. 

 

A növények hatalma 

Egy takaros lakás elengedhetetlen eleme néhány csodás szobanövény, mely egy szempillantás alatt képes feldobni az egész lakás hangulatát. Az apróbb növényeket rendkívül olcsón beszerezheted a virágboltokban, megfelelő gondoskodás mellett pedig néhány év alatt nagyon szépen ki fognak nőni. Ráadásul, ha szereted a kaspókat, de nincs rájuk pénzed, párszáz forintért be lehet szerezni utánzatokat is, melyekről csak nagyon közelről lehet megmondani, hogy nem eredetiek. 

 

Saját ötletek 

Ha szereted a kreatív dolgokat, nyugodtan böngéssz a neten különleges, de saját kezűleg elkészíthető dekorációk után. A saját kezűleg elkészíthető dekorációk pedig amellett, hogy rendkívüli módon feldobják a lakás hangulatát, nagyon olcsón összehozhatóak. Régi befőttesüvegek például kiválóan felhasználhatóak, tehetünk beléjük akár szép kavicsokat, vagy akár készíthetsz belőle mécsest is. 

About The Author