Fehér blúz a hétköznapokra is

Női tippek

A fehér blúzra gondolva sokunknak az iskolai ünnepélyek jutnak eszébe, ahol feszengve álltunk végig egy-egy műsort. Pedig a fehér blúz akár a hétköznapok szürkeségét is feldobhatja, sikkes, stílusos és rendkívül egyszerű viselet. Valami, amivel nem lehet mellélőni.

Cikkünkben most megmutatjuk, miként hordhatod a fehéret a mindennapokban. 

 

Kedvenc fehér blúzunkat felvehetjük farmernadrággal kombinálva is. Hordhatod akár betűrve is, így elegánsabb hatást fogsz kelteni, de nyugodtan hagyhatod kitűrve is, így lezserebb benyomást keltesz majd. Emellett természetesen viselheted legginsel is, ám ebben az esetben nagyon fontos, hogy blúzod legalább a feneked aljáig érjen, máskülönben könnyedén közönségesnek tűnhetsz. Ráadásul a nyári kánikulában akár rövidnadrággal is kombinálható, ezt az összeállítást, viselheted akár egy csinos telitalpú cipővel is, így optikailag megnyújthatod a lábaid. 

Ha első randira készülsz vagy csak a vagány stílust részesíted, előnyben nem árt beszerezni egy bőr vagy bőr hatású leggingset, nadrágot. A fehér blúzzal megspékelve csodálatos összhatást eredményez: egyszerre leszel elegáns, ám mégis könnyed és csinos. Természetesen szoknyával is felveheted a fehér blúzt, a lényeg, hogy ebben az esetben kerüld a feketét, hiszen így könnyedén keltheted egy iskolai ünnepségre igyekvő diáklány hatását. 

A fehér blúz gardróbunk egyik elengedhetetlen alapdarabja, fontossága megkérdőjelezhetetlen. Lényegében, ha fehér blúzunk van, mindenünk megvan. 

About The Author