Sminktippek és trükkök elfoglalt anyukáknak

Női tippek

Onnantól kezdve, hogy valaki anyai örömök elé néz, az első és legfontosabb feladat, hogy a lehető legjobban gondoskodjon csemetéjéről, csemetéiről.

Ilyenkor a nők hajlamosak megfeledkezni saját magukról és nőiességükről, ám attól, hogy az élet az anyaság feladatával állította őket szembe még nem kell feltétlenül lemondaniuk a szépségápolás örömeiről.

Cikkünkből most megtudhatod milyen tippek és trükkök lehetnek segítségedre, ha te is az elfoglalt anyukák táborát erősíted. 

A neszesszer kérdése

Nagyon fontos, hogy legyen egy olyan pakolós tatyód, amiben tökéletesen tudod tárolni a legszükségesebb kencéidet. Ahhoz, hogy a lehető leggyorsabban tudj összehozni egy tuti nappali sminket, elengedhetetlen, hogy legyen egy olyan rendezett kis táskát, amiben a legrohanósabb napokon is megtalálsz minden szükséges eszközt. 

BB krém 

Manapság nagy népszerűségnek örvendenek a BB krémek, ugyanis használatuk rendkívül egyszerű, ráadásul tökéletes fedést biztosít. Ha reggelente nincs időd az alapozással pepecselni, ami mellé elengedhetetlen lenne a korrektor használata, bátran vesd be a multifunkcionális BB krémet. Emellett a BB krémre ugyanúgy tehetsz bronzosítót vagy pirosítót, ha egy kis színt kívánsz vinni a szürke hétköznapokba. 

Színezett ajakbalzsam

Az igazi jolly joker, amit néhány másodperc alatt felvihetsz ajkaidra egy-egy rohanós reggelen. Így elkerülheted a szájfénnyel való felesleges pepecselést, emellett a színezett hidratálóknak ma már számos fajtája megtalálható a piacon. Válogathatsz a csillámos, a fényes és a matt árnyalatok között. 

About The Author