Szépségtrükkök sietős lányoknak

Szépségápolás

Biztos te is tapasztaltad már menyire nehéz reggel, álmosan, fáradtan neki indulni, pláne ha semmi kedved ott hagyni a takaród melegét.

A reggeli készülődés sokak életét megnehezíti, hiszen ahhoz, hogy nőként formába hozd magad, akár egy-másfél órával előbb ott kell hagynod ágyad kényelmét.Ez pedig a szundizni vágyó lányokat kikergetheti a világból.Ha te is utolsó pillanatban készülsz el vagy csak szimplán nincs kedved a tükör előtt órákat eltölteni, akkor néhány perces szépség tippjeink éppen neked lettek kitalálva.

Az alapozás fontos!

A tökéletes smink alappillére a jól megválasztott alapozó. Sőt, ha minimál, stílussal erősítesz, akkor egy lehengerlő alapozással már kész is a smink. A naturális vonalak amúgy is hódítanak, ráadásul órákat sem kell, pepecselnek fel. Persze a jó alapozó kiválasztása elengedhetetlen, amit alaposan el kell dolgoznod az arcodon. Ahhoz, hogy megtaláld a bőrszínedhez megfelelő árnyalatot, nyugodtan kikérheted az eladó tanácsát a boltban. A felvitelhez feltétlenül használj szivacsot, ez kövesse a korrektor majd pedig az úgynevezett fedőréteg, vagyis a púder használata. Kevesebb, mint öt perc alatt kész és csodásan mutat! 

Pirospozsgás arcok 

A pirosító használata kötelező, főleg natúr smink esetében. Ez ugyanis remekül kiemeli arcod, egyből oda tereli a figyelmet, közben mégis visszafogottságot sugall. Ráadásul a pirosító használatával élénkítheted megjelenésed, ennek a kis trükknek köszönhetően tuti, hogy önkéntelenül is mosolyra húzódik majd a szád. 

Cicaszemek, könnyed és gyorsan 

Ha szeretnél egy kis extrát vinni nappali sminkedbe, de továbbra sem kívánsz órákig a tükör előtt állni, akkor bátran ajánljuk neked a cicaszemek elkészítését. Bár a kontúr megrajzolása gondot okozhat, ám ha rutinos vagy, akkor egy szempillantás alatt csodás vonalat húzhatsz, természetesen belülről kifelé haladva. Ha meg van a kontúr, akkor nincs más dolgod, mint fogni a tust és befejezni az illetve meghosszabbítani a már megkezdett vonalat. A szexi cicaszem pedig mindenkinek jól áll, nem hibázhatsz vele! 

Használj-e rúzst? 

A válasz egyértelműen igen! Egy jól megválasztott szín, ugyanis bármelyik natúr sminket képes feldobni. Természetesen fontos, hogy az árnyalat harmonizáljon bőrszíneddel, nappali smink esetében pedig ne legyen túl hivalkodó. Egy visszafogott pasztell árnyalattal azonban lehetetlen mellélőni. Ahhoz azonban, hogy egész nap színekbe bújtatva pompázzanak ajkaid érdemes olykor-olykor felfrissíteni azokat, de szintén 1-2 percet vesz csak igénybe. 

+1 Hajas kérdés!  

Sok lánynak gondot okoz, hogy mit is kezdjen rakoncátlan tincseivel, pláne ha már esedékes volna egy hajmosás. Ha szeretnéd, tincseid szépségét egy-két nappal meghosszabbítani érdemes lehet beszerezned egy száraz sampont, amit még előző este permetezz fürtjeidre, hogy éjszaka forgolódás közben mindenhova eljusson. Ha pedig reggel végképp nincs, időt hajaddal bíbelődni kösd szexi kontyba, hidd, el evvel a trükkel nem lőhetsz mellé! 

About The Author